Pagini

sâmbătă, 26 iunie 2010

De la Tuborg Green Fest

A trecut o zi, din cele 3, dedicate iubitorilor de rock ce s-au putut distra in cadrul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festiva. Nu ma incadrez in aceasta categorie, nu sunt fan al muzicii rock..am mers doar pentru a desfasura o alta activitate decat cea normala din cursul saptamanii, dar nu regret.

Despre prima zi a festivalului ce sa va spun, mie mi s-a parut plictisitoare si dezgustatoare..dar repet, asta datorita faptului ca acest gen de muzica nu ma prinde, cu siguranta multora care s-au aflat acolo le-a placut..evident.

Pentru mine oamenii care se intrec pe ei, care isi intrec propriile lor limite, mi se par josnici..ori pe acolo, cam asta era la ordinea zilei. Mai exact, distractia s-a bazat pentru unii pe consumarea bauturilor alcoolice, fara masura. Sa ajungi sa nu te mai tii pe picioare, sa zaci pe umerii altora si apoi sa dormi pe jos, mie mi se pare mai mult decat urat. Erau si barbati/baieti care doar se clatinau, dar nici acestia nu mi se par mai okay. Ma uitam in jur si ma gandeam, incercand sa inteleg acest comportament, ce poate fi atat de tare in consumarea alcoolului fara masura. E adevarat, nu consum asa ceva..nu am de unde sa stiu cum e sa fii high, dar consider ca poti sa faci asta si fara sa o dai in extrema. Oricum, nu am ajuns la nicio concluzie...cum probabil nu inteleg barbatii unele gesturi ale femeilor, asa nici eu nu pricep ce se afla "in spatele usilor inchise".

De laudat pot numi initiativa celor de la Umbrela Verde, care in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje, au pus la dispozitia participantilor containere pentru colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje.
In plus, participantii la festival sunt recompensati cu un voucher in baza caruia puteau ridica un pahar de bere Tuborg, daca aduceau la punctele de colectare 15 pahare de plastic goale.Erau persoane care faceau asta, ii puteai vedea cum se plimba pentru a strange paharele aruncate..dar cu toate asta, la terminarea festivalului pe jos tot erau multe gunoaie, vorba aia...romanul este tot roman.

Astazi va incepe a doua zi a festivalului...revin cu alte impresii legate si de aceasta zi.

Weekend placut va doresc

Un comentariu:

  1. Festival si aglomeratie. Un amestec ciudat de oameni si comportamente. Poate ideea organizatorilor este buna, dar ce iese in final iti lasa de multe ori un gust amar.
    De laudat ,cum spui tu, initiativa celor de la Umbrela Verde si poate ar trebui sa fie prezenti la mai toate festivalurile si ,,adunarile populare,, ca poate asa mai invatam si noi sa ne strangem gunoaiele.

    Un week-end placut!
    Doar ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere