Pagini

sâmbătă, 19 iunie 2010

Idee de a petrece timpul liber

Asa cum am aminteam in post-ul precedent, m-am lovit rau de rutina..incerc sa gasesc ceva, altceva decat am facut pana acum, pentru a-mi petrece putinul timp liber.

Intamplator am auzit la cateva colege de o petrece de "burlacie" organizata in Brasov intr-un parc "de aventura". Ulterior am vazut ca exista si alte locatii, tot "parcuri de aventuri" unde te poti distra in aer liber in diverse forme: poti opta pentru trasee de escalada si tiroliene, ce au au trasee progresive de dificultate, te poti catara pe copaci sau realiza sarituri ce duc la cresterea adrenalinei.
Ti se ofera echipament si asistenta pentru perioada petrecuta acolo..deci am avea toate conditiile necesare pentru a ne asigura distractia, intrebarea este..avem curaj? Eu cred ca as avea, mi se pare interesant..dar pentru ca ar fi prima oara, imi este teama ca in momentul in care voi merge efectiv acolo, sa nu ma razgandesc..dar oricum, voi incerca..asta e sigur.

Voi ce parere aveti, v-ati distrat vreodata in acest mod? Sau aveti alte propuneri pentru petrecerea timpului liber?

6 comentarii:

  1. Am fost si eu acum vreo 2 luni la Parcul de Aventura din Brasov:)...super distractiv:)...ca si tine, si eu eram initial cam speriat, mai ales ca prietenul meu care mai fusese, imi povestea fascinat de "jocurile" de pe acolo...am fost apoi cu el si cu inca 2 prieteni:)...este totul organizat ca la carte, si te ajuta foarte mult sa iti infrangi niste bariere psihologice pentru ca te simti foarte in siguranta cu acele echipamente...atunci nu mai conteaza decat distractia:)...plus ca daca e ceva, te ajuta cei de acolo, cu sfaturi, tehnici, sau poti renunta oricand doresti, avand "portite de scapare din traseu", pe baza de tiroline...te simti "stapanul padurii"...foarte, foarte distractiv:)...merita:)...dupa care, va puteti duce la parcul acvatic...relaxare dupa activitatea distractiva...bazine de inot, jacuzzi, topogane, saune, masaj, etc:)...foarte tare Brasovul:)...ramane la decizia ta:)...sper sa iti fi fost de ajutor:)

    RăspundețiȘtergere
  2. wow..super tare! Multumesc Rapp pentru informatii..abia astept sa ajung si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Cam ceea ce ti-a zis Rappa_ru' iti puteam spune si eu...
    Nu ai de ce sa te temi la Parcul Aventura...
    Trebuie doar sa profiti de timpul petrecut acolo...
    Sansele sa ai vreun accident sunt destul de mici, avand in vedere ca esti "legat" si stau aia cu ochii pe tine...
    Distractie placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Printre Ganduri, astept sa se indrepte vremea asta..sa profit si eu de vremea frumoasa intr-un mod placut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu,nici macar nu as incerca,nu e genul meu absolut deloc! Sunt mult prea romantica si nici n-am fost niciodata baietzoasa. N-am curaj nebun si nici nu regret. Fiecare cu stilul lui...

    Pup Anna curioasa si curajoasa!!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  6. O idee de a petrece timpul liber cititul. Citind, ne culturalizam si ne imbogatim vocabularul. In ziua de azi ne putem achizitiona orice carte dorim, foarte usor, de pe internet, de la orice librarie online.

    RăspundețiȘtergere