Pagini

duminică, 20 iunie 2010

Vrei volum? Avem..Extra

"Vant puternic? Coafura rezista"..reclama veche.

Si cei de la Pantene ar trebui sa realizeze o reclama, daca nu au facut-o deja (nu le urmaresc, recunosc) legata de samponul lor pentru "super volum". Nu credeam ca voi spune despre vreun sampon ca ofera volum parului la "cote maxime"..nuu..pana cand dupa ce m-am spalat ieri cu extraordinarul produs de la Pantene, azi m-am chinuit sa-mi asez parul astfel incat sa stea un pic mai normal. E adevarat, m-am tuns de curand si parul este mai scurt..dar sa nu mai scap de volum cu niciun alt produs (incepand cu spuma si terminand cu fixativ)..nu credeam ca voi reusi. A trebuit sa ma spal din nou, cu un sampon mai normal ca sa am un par normal..altfel..doar placa mi-ar putea fi de folos.

Nu fac reclama acestui produs, nici nu va spun sa nu-l cumparati..am impartit cu voi un "chin" pe care l-am trecut azi...dar de curand am auzit un barbat ce spunea: "e greu sa fii femeie, dar si sa lucrezi cu ele". Corect?


Sursa picture

5 comentarii:

  1. bine ca ne-ai spus. eu ma chinui de ani buni sa gasesc un sampon care sa imi dea intr-adevar volum la par!

    RăspundețiȘtergere
  2. acum cred ca depinde si de tipul firului de par..al meu este foarte moale si fin (ca la bebelusi imi spun colegele :) )

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu sa fii femeie, e greu sa lucrezi cu ele, si e si mai greu fara ele...
    [Ce feminista sunt:))]

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum vine asta,draga mea?! Pai cand toti vor volum... tu refuzi?? Haha! Bine ca n-am nevoie de astfel de produse,am volum de la natura si nu ma plang! Ai grija cu toate astea,fixativ,placa. Se stie ca placa e moarte curata pentru structura firului de par,extrem de traumatizanta! Mai ales daca ai un fir subtire,fragil,fin...

    Pupici cu drag!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere