Pagini

joi, 9 mai 2013

Daca nu esti la fel ca ei ... esti anormal

Unde e logica in aceasta gandire? Pana acum, daca nu erai cu ei, erai impotriva lor ... acum se poate sa fii doar nesanatos la cap, sau mai delicat spus, anormal.

Fiecare alege ce vrea sa faca cu si in viata lui, in toate poate exista o stare de normalitate, depinde de perspectiva din care vedem lucrurile, dar ca sa le catalogam raportat la viziunea noastra, nu consider ca e o parere clara, intemeiata, ci doar una subiectiva. 

Am observat ca multe persoane vad doar in curtea vecinului, el are probleme, e in nu stiu ce fel, face si drege, pe noi ... niciodata. De ce? Sunteti noi perfecti? Exista asa ceva? Cu siguranta nu, depinde doar de cum ne transpunem in viata reala, insa cu siguranta nu ne gandim ca poate si noi avem vreo hiba, doar cel de langa noi.

Ma intreb uneori, cum ar fi viata daca prostul nu ar mai muri de grija altuia, sau daca nu ar mai stam sa ne judecam intre noi, pentru ce toate acesteia? Ne aduce oare vreun lucru bun?  Cu siguranta nu, ne doare capul de tot ce fac cei din jurul nostru, in loc sa stam sa ne rezolvam problemele personale si apoi ne vaitam, cat de grea este viata si ce victime am ajuns noi.
Sa fie o varianta ce trebuie adoptata de cat mai mult dintre noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu