Pagini

duminică, 12 mai 2013

Femeia astazi

A venit vremea frumoasa, a venit perioada in care ne imbracam mai sumar pentru ca este cald si nu suportam caldura. 

Am vazut foarte multe persoane, femei evident, aproape dezbracate decat imbracate, cu toate ca inca nu avem temperaturi atat de ridicate incat sa nu mai suportam hainele pe noi, dar poate sunt arderile interioare atat de puternice, incat fenomenul ia amploare inainte de termen ... cine stie? sau cine vrea sa stie? Pe mine nu ma intereseaza, fiecare are dorintele lui si alege ce vrea sa faca cu corpul sau, insa ma intreb daca asta inseamna sa fi femeie in zilele noastre ... sa umbli sumar imbracata, machiata excesiv si cu o atitudine "de printesa"?

Sunt sigura ca aspectul fizic are un rol important in prezentarea ta ca persoana, dar vestimentia si machiajul sunt punctele cheie care conteaza in ochii celor din jur? 

Daca punem fata in fata, o fata modesta si una extravaganta, cu siguranta cea modesta nu spune nimic pentru cei din jurul ei, insa cea extravaganta atrage privirile celor de langa ea si de aici atentia i se cuvine. Are o bila alba in fata fetei modeste din punctul meu de vedere, si chiar daca ar sti sa lege doua cuvinte, tot ar avea o bila alba, ca e frumoasa si asta conteaza.

Ar trebui sa investim in machiaje si haine extravangante sa fim in randul lumii? Schimba asta cu ceva felul de a fi al unei femei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu