Pagini

luni, 25 mai 2009

Castelul Tepes in Bucuresti?

Stiati de existenta acestui castel?

Poate este cunoscut, insa spre rusinea mea ieri am auzit si l-am vazut in exterior, pentru prima oara..si asta intamplator.

Mergand in parcul Carol, am vazut un afis precum ca a fost Ziua Portilor deschide pe data de 17 mai la Castelul Tepes situatia in str. Candiano Popescu. Fiind pe strada respectiva am inaintat spre respectiva cladire care reprezenta de fapt acel Castel. La poarta..ce sa vezi... o tanti bodyguard, totul inchis..doar intr-o parte sunt o bolta de vie niste indivizi care stateau la discutii la un pahar de suc/bere.

Nu prea inteleg care e ideea de fapt..avem atatea puncte de atractie turistice..dar le tinem inchise, ascunse..avem anumite zile in care pot fi vizitate.

Daca nu treceam pe acolo, nici peste x ani nu as fi stiut de existenta acestuia..ori este foarte urat..locuiesc in Bucuresti de multi ani (toti anii mei de viata i-am petrecut aici) si habar n-am de ce exista si nici acces acolo nu am.


Voi stiti de acest castel?

4 comentarii:

  1. mie in raspuns mi-a zis sa ma duc cu minim 15 zile inainte sa expire. Deci poti sa merg si maine, desi expira in august:)

    RăspundețiȘtergere
  2. E perfect, ti-am raspuns si pe blog-ul tau ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiam ce ceva vreme de el si am avut chiar onoarea sa fac si cateva fotografii in si din el. :-) De altfel, eu oricum am o slabiciune pentru parcul Carol.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte tare George..esti un fericit..poate data viitoare am mai mult noroc, macar la Ziua Portilor Deschise sa ajung.

    RăspundețiȘtergere