Pagini

luni, 1 iunie 2009

Cabinet stomatologic..deschis?


Avand probleme cu dantura, dar probleme nu tocmai usoare..ci cu dureri destul de insuportabile, cu tot cu tampla, ureche si gat, am mers pentru efectuarea unei radiografii..toate bune si okay pana aici. Partea mai putin placuta este atunci cand te doare maseaua atat de rau, incat nici nu stii sigur daca e de la ea..sau poate de la gat, infectie la ureche? cine stie? ca medicul tau stomatolog ti-a zis anterior ca e gingia sensibila si nu are ce sa ii faca.

Disperarea te indeamna sa cauti orice cabinet stomatologic pentru a primi o indrumare..pentru a gasi o rezolvare..si ce sa descoperi decat ca toate cabinetele aflate in proximitatea locuintei tale..sunt inchise..si nu sunt putine, doar vreo 5. La unul din ele, era un magazin langa si intreband persoana de acolo ce stie de cabinetul respectiv..imi spune ca vine cineva doar cand exista programari, altfel e inchis. Pai bun, si daca vreau sa fac o programare? Raspunsul a fost: sa ai noroc sa fie cineva la cabinet..pentru ca nu exista niciun numar de telefon sau alte posibilitati de contact la vedere.

Si uite asa ma gandeam..uite ce face criza..e drept, s-au inmultit si foarte mult cabinetele stomatologice deschise la parterul blocului, dar atat de mult incat sa depaseasca cererea?

Oare unde se va ajunge? Vom merge la magazin sa ne rugam sa fie deschis sa putem cumpara ceva? Nu zic de alti medici..ca oricum cu ei sau fara ei, tot in 4 scanduri ajungi..asta e

2 comentarii:

  1. Da ai dreptate, numai ca e foarte important cand ajungi? Noi am vrea cat mai tarziu posibil, dar ajungem cand vrea EL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asteptam sa vedem atunci ce se intampla :)

    RăspundețiȘtergere