Pagini

luni, 15 iunie 2009

Criza..doar un pic

Credeam că situaţia existentă este chiar grea..nu neg, că nu este aşa..nu afirm că totul e lapte şi miere, tot ce vreau să spun este că o parte din populaţie nu o duce aşa rău.Drept dovadă este faptul că pe unde mergi este multă aglomeraţie..mulţi o ţin în chefuri, călătorii, etc.

Ieri, poieniţele din Cheia erau aglomerate..mulţi oameni veniseră la iarbă verde şi un grătar cu maşinile.La Muntele Roşu..la fel, o gramadă de lume înconjurată de fumul care ieşea de la grătar..foarte multe maşini de Bucureşti, Prahova sau Constanţa (astea predominau, dar erau şi din alte judeţe, normal).

Într-adevăr este frumos să ieşi din casă, mai ales când sunt temperaturi ce îţi crează un disconfort, însă nu poţi face asta dacă ai banii număraţi până la următorul salariul, sau dacă ai foarte multe cheltuieli de făcut. Astfel, mă gândesc că lumea nu o duce aşa de rău..ceea ce este un lucru bun.

2 comentarii:

  1. Va dau dreptate, insa as putea veni cu contra argumente destule care, ar nimici bruma de bine ce aparent ne incanta ochii. Traiesc in doua orase diametral opuse ca numar de populatie, civilizatie si buna stare, crede-ti-ma, unii sunt saraci lipiti pamantului, ce nu stiu daca au ce pune pe masa deseara si nu pentru ca nu vor sa munceasca, ci pur si simplu pentru ca nu au unde. Altii, se complac, evident in saracie, acestora nici nu merita sa le intinzi mana, vorba nu stiu cui, insa prea putini sunt acei ce-si permit statiunile, marea majoritatea cautand vaile, aerul limpede si curat ce le incarca amaraciunea vietii.
    Mi-a facut placere!
    O zi, precum sufletul vostru il cere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Paul multumesc pentru comment, si am rugamintea de a-mi vorbi la per-tu :)

    RăspundețiȘtergere