Pagini

joi, 25 iunie 2009

"cu Salam"


Hotel Intercontinental..o masina frumoasa, un superb Mercedes, parcat pe bulevard (ca i-a luat mama doar)..langa ea,doi indivizi care cautau ceva in spatele masinii. Dupa cateva minute il intreaba:
- P-asta il ai?
raspuns primit:
-Nu, nu cred ca-l am.
i se spune apoi:
-Ia-l ca e super tare, e cu Salam

Am vrut sa ii spun ca am eu cu Parizer, dar m-am abtinut, voiam sa ajung intreaga acasa.
Era vorba de un Cd.."super tare" cu aroma de rrom.

Sa traiasca oamenii de culoare din tara noastra, nu?

8 comentarii:

  1. :)Super faza.Ti-ai luat masina mare ca sa asculti maneaua taaare!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. hai recunoasteti ca ati vrea si voi sa bagati "un salam" :) (eu nu as face asta, nici macar nu as manca salam..sa ascult "opera" manelistului, nici atat)

    RăspundețiȘtergere
  3. *de fapt, ar trebui sa fim sinceri cu noi insine si...sa ascultam manele...ahahaha...asta e crudul adevar: toti iubim manelele...ahahaha...
    *legat de rromi, eu i-am studiat putin(am fost obligata) si exista si rromi de treaba, care canta muzica adevarata, nu "poluarea fonica" numita maneaua...cei care canta manele nu mai is rromi adevarati(in opinia mea)...

    RăspundețiȘtergere
  4. Serrenis, dar esti convinsa ca rromii aceia adevarati reprezinta un procent foarte mic?

    RăspundețiȘtergere
  5. sincer nush cat de mic e procentul, poate e mai mare...din pacate nu am avut ocazia sa cunosc prea multi rromi adevarati :(...se pare ca le reuseste camuflarea de minune :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa serrenis, ca niciodata nu-i tarziu :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Scriam mai sus despre adevarata valoare!!!!!!!! Cu toate astea, am observat ca muzica acestui F.Salam este tot mai gustata,s-au omorat la intrarea intr-o sala unde urma sa cante...Oameni in toata firea ,disperati ca n-o sa apuce sa-l vada!! Nu e incredibil? Citeam ieri ca l-a cam detronat pe Minune!
    Traim in Romania!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere