Pagini

joi, 18 iunie 2009

Festival de Folclor in Cismigiu


Daca va plac traditiile si obiceiurile romanilor sau sunteti interesati sa vedeti ansambluri din Mexic, Marea Britanie,Cehia, Turcia, Republica Moldova sau Congo, puteti lua parte la evenimentul organizat in perioada 19-21 iunie in parcul Cismigiu, pe langa Aleea Trandafirilor.

Nu am participat niciodata la un astfel de Festival, si din pacate, nu voi putea merge nici acum..pe data de 21 iunie, avand o activitate ce o voi desfasura care imi solicita mult timp..insa banuiesc ca ar fi frumos de mers pe acolo.

Daca mergeti spuneti-mi si mie o parere va rog. Ok?


3 comentarii:

  1. E festival national sau international ? Oricum, suna super.

    RăspundețiȘtergere
  2. National..sau international..parerile sunt impartite :) Am vazut pe niste panouri publicitare ca fiind "festivalul international"..intr-o revista aparea "Festivalul national". Deci..nu se stie..modific titlul ca sa nu va induc si eu in eroare :)
    Multumesc Razvan pentru ca mi-ai atras atentia, uitasem pe moment de existenta a inca unei variante :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E Festivalul International de Folclor, editia a III a, in perioada 19 - 21 iunie in Cismigiu. Invitati din Marea Britanie, Cehia, Turcia, Rep. Moldova, Congo, Mexic, precum si ansambluri ale minoritatilor : greci, aromani, maghiari, germani, turci, tatari, ucrainieni, polonezi, italieni, evrei, rromi, etc.
    Muzica traditionala, targ de mestesugari, etnocinemateca, teatru pt copii, targ gastronomic.

    RăspundețiȘtergere