Pagini

marți, 30 iunie 2009

A luat-o lumea razna

"Numărul sinuciderilor a crescut şi cred că a ajuns la 12. Este o situaţia serioasă pentru aceşti oameni, iar Michael Jackson nu şi-ar fi dorit aşa ceva. Ar fi vrut ca ei să trăiască. Unii dintre fani nu pot accepta noua realitate, pe care o consideră de neconceput. Cred că înmormântarea va avea un impact şi mai mare, când fanii vor realiza cu adevărat că Michael nu se va mai întoarce niciodată. Depresia va fi mai mare ca oricând", a precizat Taylor, potrivit Agerpres.
Sursa: Adevarul

Se pare ca unii au fost puternic afectati de moarta regelui muzicii pop, si probabil ca mai aveau ei ceva psihic de dinainte, ca altfel, un om sanatos mintal nu cred ca ar putea face asta.
E drept ca sunt multi oameni nebuni in lumea asta, dar unii saracii chiar au ajuns acolo fara voia lor..au suferit de pe urma anumitor evenimente prin care au trecut, datorita unor boli sau alte probleme de sanatate, si asta i-a afectat profund.
Dar ca sa te sinucizi pentru ca a murit Michael Jackson..mi se pare deja o mare prostie.
Ce parere aveti despre asta?

4 comentarii:

  1. Am auzit astazi o declaratie naucitoare: MJ a murit singur si trist,foarte trist,fara familie,fara prieteni ! Ce e viata asta !! Cei din imediata sa apropiere nu urmareau decat banii lui,atat,nu le pasa de altceva...
    Cat despre sinucideri,nu stiu ce sa zic,a fost alegerea lor ... Stii,ca in povestile de dragoste unde nu se poate supravietui pierderii,poate de-asta! Iata demonstratia faptului ca inca se mai moare din dragoste... Si el s-a jertfit pt fani,s-a simtit asta !

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Da scumpa, dar una e sa simti o dragoste pentru un om..pentru iubitul/iubita ta..si alta este dragostea fata de un cantaret. Sunt lucruri mult mai grave pe lume care se intampla si totusi mergem inainte, nu?
    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa se vada ca precum mj nu a fost nimeni:-j

    RăspundețiȘtergere