Pagini

miercuri, 17 iunie 2009

Nu stiam


..ca daca esti racit, cobza, ca mine, nu poti merge la medicul stomatolog..sau poti merge, ca doar pierzi vremea aiurea, insa nu iti poate lucra..asa ca mai bine stai linistit acasa..si asa te simti aiurea.

Uite asa, aseara pe la 8 jumate seara, ma plimbam prin Bucuresti..ca sa merg la dentist.Astept ceva vreme in sala de asteptare, si cand imi vine randul, ce sa vezi..hop, ca nu iti poate face nimic, pentru ca esti racita si se inmultesc microbii si se transmit la persoanele urmatoare carora le va lucra dupa mine. Pai bine, dar eu de unde trebuia sa stiu ? E prima oara cand se nimereste asa.

Dar..tot raul este spre bine, mi-a confirmat ca am o super carie, din nou, pe maseaua de minte. (una mi-a iesit si mie, celalalte sunt pe drum, si e bolnavioara tare).
Acum ceva saptamani mi-a lucrat la aceeasi masea, iar acum am descoperit eu ca pe lateral as avea o gaura..isi facea simtita prezenta prin dureri, mai ales cand ii dadeam dulce. Nasol este ca nu prea e accesibila zona respectiva, m-am chinuit eu ceva sa ajung acolo..ma intreb cum mi-o lucra acolo?

Noutatea a fost ca mi-a spus la ce sa ma astept, va incerca sa-mi lucreze..sa nu o scoata inca, dar imi va face anestezie. Am majoritatea molarilor plombati, ca merg la dentist de ani buni, dar niciodata nu mi-a facut anestezie..acum e prima oara, din nefericire. De ce imi este mie teama este faptul ca imi va face anestezie, va realiza ca nu poate lucra..si ma reprogrameaza la extractie la domnul doctor. (d-na doctor, cea care imi lucreaza mie, nu efectueaza extractii).

Asa ca..m-am scos !

Sa aveti grija de dantura voastra si sa va spalati pe dinti des..ca eu am asta am facut si tot la stomatolog ma chinui.

Oricum, trebuie sa recunosc ca se putea mai rau..sunt cazuri mai complicate. Voi ati avut?

3 comentarii:

  1. Ai rabdare sa vezi. Ai descoperit caria la timp si se poate repara inca.iti face anestezie pentru ca la tipul asta de carii esti mai sensibil,e mai dureros de lucrat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă am amigdalite mi se poate plomba o măsea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da și eu sunt răcită asta înseamnă că nu pot merge la dentist nici eu ?

    RăspundețiȘtergere