Pagini

joi, 18 iunie 2009

Porsche la pret low cost

Porsche intenţionează să-şi diversifice modelele Boxster, aducând pe piaţă un alt model echipat cu motorul folosit de Audi TTS. Acesta dezvolta 275 CP, ducând la creşterea performanţelor înregistrate şi scăderea preţului final..ajungând sub valoarea de 40.000 euro, ţinând cont că în prezent cel mai ieftin model este de 46 500 euro.
Sursa: banknews

Mă întreb câţi dintre noi ar considera o maşină aflată în jurul valorii de 30.000 euro (presupunând că preţul ar scădea chiar atât de mult, cu toate că e posibil să fie gândit prea optimist), o maşină cu pretul low cost datorat crizei?
Pentru mine nu este chiar atât de ieftin, cu siguranţă nu mi-aş permite să-l întreţin..deci chiar dacă ar fi 30.000 euro, tot nu mi-ar atrage atenţia.

Să fie oare un preţ low cost, preţul acestui model?

4 comentarii:

  1. Si,sa presupunem ca reusesti sa-ti iei un Porsche(ai si tu pe undeva o matusa:)).te induri dupa aia sa conduci frumusete de masina pe drumurile noastre pline de gropi si denivelari:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar NU ! Ti se rupe inima cand iei cate o groapa cu masinuta ta pentru care poate ai facut ceva eforturi s-o achizitionezi..de obicei se intampla sa ocolesti o groapa si intri in alta (adesea mai adanca decat cea pe care voiai s-o ocolesti :) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Contrastul care m-a frapat cel mai mult in ultima perioada a fost un peisaj cu o strada plina de gropi din cartierul francez, pe unde trecea alene un Maseratti, mangaiat vulgar de gropile de dedesubt. Mai ca mi-a dat o lacrima...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce sa facem Iulia..astea sunt conditiile existente.

    RăspundețiȘtergere