Pagini

marți, 9 iunie 2009

Super Slim..pentru slabit sau imbolnavit


Ce nu face femeia când i se pune pata că este grasă? Vă zic eu..de toate..face foamea, mănâncă foarte prost sau adoptă varianta înghiţirii unor suplimente alimentare, care au efecte excepţionale..care te ajută sa dai xy kilograme jos în timp record.

Culmea este că pe ele scrie că sunt 100% naturale, au şi câteva contraindicaţii..dar nu se pun, contează că slăbeşti.
Drept dovadă, caut să văd ce vorbesc fetele despre această "bombă", şi găsesc:

am ajuns pe forum aici tocmai cautand informatii despre super slim. iau de 3 zile super slim si sunt agitata de la ele, si parca plutesc..parca sunt beata in prima zi am mancat 2 oua si o inghetata, in a doua zi am mancat un sandwich, iar azi chiar nu mi-a fost absolut deloc foame si nu am mancat nimic. faza e ca m-am speriat destul de tare cand stateam frumos la tv pe la 3 noaptea si am inceput sa nu mai am aer si sa-mi bata inima puternic, sa ma doara acut mana stanga si sa simt ca-mi pocneste ceva in cap.. poate m-am panicat eu degeaba, dar nu am scapat de mama care m-a dus la spital la 4 dimineata..mi-au luat aia tensiune, sange, chestii si au zis ca e ok...tensiunea cam mica..90 cu 60, dar e ok la varsta mea.. numai ca a zis doctorul sa nu ma mai prostesc cu pastile din astea. acum...recunosc ca am gresit ca nu am mancat nimic... chiar daca nu imi era deloc foame (ba chiar imi era scarba de ideea de mancare), trebuia sa mananc ceva.. o banana, un mar... in schimb eu am baut cola si cafea si n-am mancat nimic. acum nu stiu, eu nu as renunta la pastilele astea, pentru ca am vazut efectul la prietene si chiar e ok, si pt ca poate daca mananc si eu ca omu`, nu o sa mi se mai faca rau. oricum agitatia si insomnia o sa ramana probabil, dar ma descurc eu cu ele o luna. nu stiu, maine iau inca o pastila si incerc sa mananc. sa vad, poate asa nu o sa imi mai fie rau.<
sursa: Forum Flu

sau
fetelor terminati cu acele pastile super slim daca nu vreti sa intrati in coma sau si mai rau sa muriti. Sunt droguri curate.Am luat cinci zile .. e adevarat am slabit 3 kg dar ce am patit....palpitatii , ameteli , bubite care ma mancau cumplit, insomnie.Aceste medicamete care cica sunt din plante si fructe in relitate au in compozitia lor amfetamina, crom si multe substante interzise.Tin sa specific ca in multe tari inclusiv China sunt interzise dar sub pretextul acelor plante reusesc sa le vanda. Pana la urma sanatatea e cea mai importanta...mai bine sa mancam ponderat si sa ne abtinem decat sa murim. O viata frumoasa si mai ales sanatoasa. Spre binele vostru va implor sa nu le luati chiar daca tentatia e mare. Va doresc Kg in minus si vointa!
Sursa: Forum Ele

Însă puţine persoane ştiu că de fapt Super Slim conţine o substanţă numită sibutramină, ceea poate provoca probleme grave persoanelor care au probleme cu inima, poate produce cardiopatice sau palpitaţii ale inimii.

Aveţi grijă mare cu pastilele pentru slăbit, că nici unul nu face miracole aşa fără să îşi lase o amprentă asupra organismului.

Ce ne-am face fără chinezăriile astea?

Mişcarea şi alimentaţia corectă sunt mult mai benefice, testat pe propria persoană!


4 comentarii: