Pagini

joi, 9 iulie 2009

Amenzile continua

Dupa ce saptamana trecuta au fost amendate unele supermarket-uri, controalele continua si neregulile nu inceteaza sa iasa la suprafata, implicit amenzile nu se opresc aici.


De asemenea, au fost retinute de la consumul public aproximativ 58 kg de carne, produse din carne, branzeturi si inghetata si in jur de 59 kg de produse de origine non-animala. La Fourmi (Mega Image, sector 3), Mega Image si Albinuta din sectorul 2 au fost amendate cu 20.000 lei fiecare pentru valorificarea de produse cu termen de valabilitate depasit.

SC Billa Romania, sector 3, a fost amendata cu 10.000 lei pentru neintretinerea in conditii corespunzatoare a spatiilor, utilajelor si a ustensilelor, dar si pentru comercializarea produselor in spatii neautorizate.

Si Billa din sectorul 6 a fost amendata cu 2.500 lei pentru ca a depozitat produse in exces, peste limita tehnologica aprobata oficial. Cris International (sector 4) a trebuit sa plateasca 1.000 lei pentru ca eticheteaza necorespunzator produsele de la raft. Amenzi mai mari au primit SC Albinuta din sector 5, pentru nerespectarea conditiilor de depozitare si valorificarea produselor cu termen de valabilitate depasit. ANSVSA amendat compania cu 25.000 de lei si a confiscat 5 kg preparate din carne.

Sursa: Gardianul


Carne expirata, conditii necorespunzatoare de depozitare, toate astea cu efecte concrete asupra consumatorului produselor care fac obiectul acestor nereguli. Pana cand?


Un comentariu:

  1. Iubita,ma ingrozesc! Pai unde crezi ca se duc toate astea? Sau crezi ca se arunca? Nu,n-as crede! Stii cum e...,nimic nu se pierde,totul se transforma! Parca asa suna o vorba inteleapta. Cum adica sa se piarda ceva,ar fi revoltator! A fost bun micul mancat aseara? Surpriza! Era din lotul minune,de ce nu? Ti se pare imposibil? Oricum habar n-avem ce mancam! Nu putem controla totul! Mirare? Nu prea! Stupoare? Ei si? Putem sa mutam muntii din loc? Asta cred c-am putea in comparatie cu schimbarea mentalitatii unora...

    Toate gandurile mele bune,draga mea!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere