Pagini

marți, 21 iulie 2009

Ar fi buni niste roboti?

De azi voi intra in actiune, va trebui sa ma ocup 100% de treburile casnice..si pana acum o faceam, dar in mai mica masura pentru ca aveam ajutor din partea mamei, le facea ea pe majoritatea in cursul saptamanii..iar in weekend intram si eu "in paine".

Acum s-a schimbat treaba pentru o perioada, si am o gramada de facut. Pentru ca vineri voi pleca, trebuie sa spal, sa calc, sa fac mancare, curat, bagaje, etc. Toate astea imi iau o gramada de timp, eu cand mai citesc?

Ma gandeam ca daca acum "ma vait", mai tarziu cand voi avea propria mea familie cum o sa fie? Atunci trebuie sa ai grija si de casa, sa intretii o relatii buna si sotul tau (sa nu-l neglijezi cu treburile zilnice pe care le ai de facut), sa mergi la munca, iar mai tarziu sa mai cresti si un copil. Cu timpul probabil te obisnuiesti, dar la inceput cu siguranta nu o sa fie usor.

Nu era mai bine sa avem niste roboti care sa faca macar lucrurile asa in mare, lucruri ce nu necesita mare atentie..dar totusi trebuiesc facute? Ca nu sunt foarte foarte multe sau grele, insa unele sunt migaloase, si iti iau o gramada de timp.

4 comentarii:

  1. "Nu era mai bine sa avem niste roboti care sa faca macar lucrurile asa in mare, lucruri ce nu necesita mare atentie..dar totusi trebuiesc facute? Ca nu sunt foarte foarte multe sau grele, insa unele sunt migaloase, si iti iau o gramada de timp."

    Exact aceiasi intrebare mi-o puneam si eu in urma cu 25 de ani! Si eram sigura ca macar copiii mei ....

    Dar NU.Aspirator si masina de spalat rufe erau si atunci.Nimic nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. Offf,draga mea,draga !!!! Asa e,greu!! Cred ca doar la noi,la romani e panica asta cu treburile! Afara se schimba situatia!! Imi povestea cineva ca in strainatate lucrurile sunt lejere...Nimeni nu se streseaza sa fie totul pus la punct,ba chiar e loc si de dezordine si de-o mancare semipreparata(luata de la magazin),plus ca problemele copiilor raman tot in grija celor mici...Marea lor preocupare este sa calatoreasca si...cam atat!! Ei nu concep altfel !! La batranete se tin numai de croaziere!!
    Aa,afara nu se calca rufele,stiati? stiu asta din mai multe surse! Iar daca nu le mai convine seful....se deplaseaza fara stres in alta parte,ca se gaseste!! Cate diferente fata de noi.....

    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela> Stii tu..totul este bine, cand se termina cu bine

    L'automne Chiar am vazut interesul oamenilor din strainatate,in etate, pentru calatorii. Este frumos asta.
    Ce bine ca nu se calca..chiar ma gandeam ca ma asteapta acasa 2 braturi cu haine de calcat :) Ar fi okay, daca nu macar un pic de racoare am avea..dar asta, ne descurcam oricum.

    O zi frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Observ ca pe masura ce se duce timpul, apar mai multe lucruri de facut, chiar daca si mijloacele de a le realiza sunt mai eficiente...se pare ca problema asta va fi mereu...si uite cum ne invartim intr-un cerc vicios...

    RăspundețiȘtergere