Pagini

joi, 9 iulie 2009

"Cea mai incendiara emisiune din televiziunea romaneasca"

Asta intentioneaza sa faca cei de la OTV. L-au adus pe nenea Pepe care vor sa realizeze o super emisiune,"cea mai tare din televiziunea romaneasca".

Habar n-am in ce o sa constea aceasta emisiune, nici nu ma intereseaza de fapt, pentru ca mi se pare o aberatie tot ce fac cei de la postul acesta de televiziune, deci nu ma astept sa fie ceva interesant. Iar apoi, avand in vedere sloganul cu care ne ameteste la TV..cu siguranta o sa fie "super tare".

Doar atat pot unii oameni? De ce nu fac si ei emisiuni care sa intr-adevar interesante, de la care sa poti invata altceva decat ca a disparut Elodia, ca Lazarus nu stiu ce a facut, ca tanti aia a fost violata sau mai stiu eu ce cazuri de acest gen.
Credeam ca emisiunile lui Dan Diaconescu chiar au o audienta puternica de nu mai termina, dar oare chiar atat de mult incat sa mai vii si cu alte porcarii?

Aveti grija, nu ratati super emisiunea cu Pepe..pe faimosul canal de televiune, OTV!

5 comentarii:

  1. Eu m-am uitat la ZeroTV doar de vreo două ori de când s-a înfiinţat postul, aşa că nu prea ştiu despre ce e vorba. Sigur o să fie un mare rahat emisiunea lor pentru că şi la posturi de televiziune mai mari au început să apară tot felul de emisiuni, iar majoritatea invitaţilor sunt nişte trepanaţi.



    Bine ai venit în România!
    La noi s-a inventat prostia. (Altar - La noi)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa faci mai Anne...asa e romanul...daca nu se uita el la ce se intampla scandalos in curtea vecinului si nu e prezent la vreo manifestatie de 2 bani la tv parca nu simte ca traieste...treaba dureroasa e ca tipii aia gen Dan Diaconescu chiar scot bani multi de pe urma prostiei unora...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este Rappa_ru'..cu siguranta daca nu ar merge treaba, s-ar "reprofila"..dar din contra, totul se intensifica.

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratilor,prostie,neprostie,treaba merge si inca foarte bine!!!!!! Tipul are audiente record,n-ati observat?? Nu se poate sa nu gaseasca el ceva si daca nu...mai inventeaza! Scandalul se vinde tare,tare bine si profitul este maxim! Fara graba,fara stres sau explicatii! Postul ala e o oglinda a realitatii! Eroii zilelor noastre sunt pe-acolo...! Modele pt tinerii de azi! DD a mizat pe "bunul " nostru plac si-a castigat,de ce sa ne miram?!
    Pepe va face o emisiune concurs,cu cele mai grandioase decoruri si cele mai mari castiguri de pana acum,asa se prevede!! DD declara undeva ca scopul sau este otevizarea Romaniei!! Nu e tare?! M-as mira doar daca n-ar reusi...

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta au sanse mari sa reuseasca, cum au reusit sa capteze atentia atator oameni...

    RăspundețiȘtergere