Pagini

duminică, 19 iulie 2009

Chiar daca-s reduceri...

După o zi de muncă, pe seară când s-a răcorit am ieşit la câteva cumpărături..fiind nevoită să-mi mai iau ceva de îmbrăcat. Am mers mai mult pentru că speram să-mi găsesc una alta care să merită cumpărate, altfel nu aş cheltuit banii aiurea.

Majoritatea magazinelor din Plaza Mall aveau reduceri, şi unele erau chiar semnficative, de exemplu la Promod erau reduceri de 70%, la Motivi 50%, Adidas avea reduceri dar diferea procentul, la Reebok 50% reducere, etc. Unele lucruri chiar se meritau să le iei pentru că erau la preţuri mai accesibile decât într-o perioadă normală de vânzare.

Insă chiar şi cu aceste reduceri, magazinele erau cam goale. Dacă înainte când se anunţa începerea perioadei de reducere erau aglomeraţie, îmbulzeală cât cuprinde şi cu puţin noroc mai găseai şi tu câteceva, de cele mai multe ori regăsindu-se produsele care nu se vindeau. Acum situaţia s-a schimbat, nu mai este interesul la fel de mare atunci când există reduceri în magazine.

Să fie oare criza de vină sau oamenii sunt mai economi, gândindu-se şi la ziua de mâine?

5 comentarii:

  1. Probabil cate putin din fiecare, plus ca e plin sezon estival si e posibil ca unii bani sa fie deja destinati concediilor, zic eu

    RăspundețiȘtergere
  2. Provincia nu viseaza la asa ceva...

    Zi racoroasa,draga mea! Deja s-au adunat cativa norisori...
    Pupici din suflet!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. mai putin cei care stau si comenteaza pe blog :))

    noi oamenii muncii nu capitulam in fata caldurii si a junglei de asfalt :D

    peace out

    RăspundețiȘtergere
  4. Or fi putin din toate, dar nu e okay..chiar vorbeam cu cineva care lucreaza in cadrul magazinelor "Ma dame" si spunea ca vanzarile sunt la pamanat dinainte de Pasti, nimic nu merge

    RăspundețiȘtergere