Pagini

luni, 13 iulie 2009

Colectia de la Cotidianul..in pauza

Cand a aparut aceasta colectie era nebunie, la fel ca la Adevarul, nu se gaseau cartile la ora 7 la chioscurile de ziare. La inceput, in primul an cred, le-am cumparat pe toate..apoi am vazut ca nu toate titlurile imi plac si nu le citesc, drept urmare am inceput sa le triez. Citeam inainte ceva despre opera care urma sa apara si daca ma interesa, o cumparam.

La fel procedez si acum, imi cumpar doar cartile care mi se par interesante.
Daca si voi sunteti interesati si preocupati de carti, si aveti in vedere cartile de Cotidianul, va informez ca in perioada verii (probabil) acestea nu vor mai aparea. Nu au precizat exact perioada, insa imi amintesc ca in trecut au mai intrerupt aparitia cartilor, insa doar in perioada concediilor, au revenit prin septembrie parca.

Au anuntat ca dupa revenire, printre cartile ce vor aparea se numara: un irlandez dublu nominalizat la Premiul Man Booker pentru ficţiune - Sebastian Barry, cu „Scriptură secretă, "Cvartetul din Alexandria”, de Lawrence Durrell (mai precis „Justine”, „Balthazar”, „Mountolive” şi „Clea”),

4 comentarii:

  1. Desi titlurile sau autorii nu sunt asa de cunoscuti publicului larg, unele carti pe care le-am achizitionat si citit mi s-au parut foarte faine!

    RăspundețiȘtergere
  2. De acord cu tine Cora, unele carti sunt intr-adevar interesante..dar mie nu toate mi s-au parut okay, din acest motiv am devenit selectiva

    RăspundețiȘtergere
  3. "imi cumpar doar cartile care mi se pare interesante."
    "Au anuntat ca dupa revenire, operele ce vor aparea se numara:"
    Nu vreau să fiu (prea) răutăcios. Sunt convins că sunt doar simple scăpări. Totuşi, asemenea dezacorduri într-o discuţie despre cărţi nu prea-şi au locul :)

    Sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc vilo pentru observatie, ai dreptate..graba strica treaba..cand esti la munca, si timpul te preseaza, nu mai apuci sa recitesti sau sa fii atent in totalitate. Greseala mea :)

    RăspundețiȘtergere