Pagini

vineri, 3 iulie 2009

Cum sa nu aiba loc atatea accidente?

Ne miram de numarul accidentelor care au loc, ca acesta este in crestere si tot mai multi oameni sfarsesc intr-un accident. Pai e normal, daca va ganditi in primul rand de situatia de la Arges cum si-au luat multi permis de conducere fara sa stie sa scrie/citeasca si apoi, uitati-va in trafic cati oameni care nu au nicio treaba cu condusul sunt.

De exemplu, azi mergeam pe Calea Vitan si iese un autoturism rosu (o Dacie amarata, Solenza cred ca era) de pe o straduta, dar direct asa..fara semnalizare, fara asigurare, a iesit direct si s-a incadrat pe banda intai. Pai daca in acel moment venea cineva pe banda respectiva il lua din plin. Eram pe banda doi si l-am vazut, cand a ajuns in dreptul meu era cu capul in jos, se uita la telefon si mergea (a se intelege ca se uita, nu si-a aruncat un ochi la telefon si apoi si-a indreptate privirea asupra sensului de drum). Va dati seama cat de periculoasa este treaba?

Va dati seama cati oameni inconstienti sunt, ca pe langa viata lor o pun si pe a altora in pericol? Cred ca nu realizeaza, sau gandesc cu prea mult optimism..considera ca lor nu li se poate intampla nimic.

5 comentarii:

  1. Pana cand vor fi treziti brusc la realitate...si nu stiu daca le va placea:D

    RăspundețiȘtergere
  2. numai ca din pacate trezirea lor la realitate ii poate afecta si pe cei din jur...deci sincer e un lucru ingrijorator, eu nici nu vreau sa aud de sofat, am o extra fobie legat de acest lucru...oricat de atenta sau oricat de mult ai respecta regulile se gasesc destui "destepti" din pacate si atunci....accidente cu caru'...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ma scot din minti soferii astia, mai ales cei bucuresteni. Si nu cred ca e vorba de nestiinta (ca nu au citit legislatia, ca au luat permisul ilegal). Sunt nesimtiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nesimtire, nepasare..toate duc la acelasi lucru

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e vb nici de nesimtire, nepasare or whatever... Pur si simplu ... Oamenii sunt PROSTI!!!

    Cum sa?

    - ajungi la o intersectie "dotata" cu indicatoare si sa fii injurat de colegul de trafic, pentru ca te afli pe cedeaza si el pe prioritate...
    Abia acum vine partea interesanta. Colegul de trafic se afla pe drumul cu prioritate...si pe mine ma claxona sa trec.. ca si cum el saracul ar fi trebuit sa cedeze la toata lumea...

    - sa fii injurat, claxonat, bla bla (soferii stiu de ce!!!) pentru ca participantul la trafic nu stie sa se angajeze intr-o intersectie in care se afla sina de tramvai.
    DRAGI CONDUCATORI AUTO.... EFECTUAREA MANEVREI DE STANGA SAU DE DREAPTA IN INTERSECTIILE PRIN CARE TREC TRAMVAIE, TROLEIBUZURI, etc... SE FACE PRIN DREAPTA SINEI, LINIEI SI NU PRIN STANGA LOR.... DEOARCE ASTA INSEAMNA CA ESTI PE CONTRASENS... SI NU AI NICIUN DREPT SA MA CLAXONEZI PE MINE...CEL CARE STAU IN SPATELE SINELOR!!!


    exemplele pot continua

    RăspundețiȘtergere