Pagini

miercuri, 15 iulie 2009

Facultati neacreditate din Spiru Haret

Dacă încă nu ştiţi nimic legat de acreditarea, sau nu, a facultăţii urmate sau în curs de desfăşurare, la Spiru Haret, găsiţi mai jos lista cu facultăţile care se află în nelegalitate.

Sursa: Adevarul

7 comentarii:

  1. Intrebare:Ce se intampla cu cei care au facut masteratul si l-au terminat anul acesta...Masterat in cadrul Facultatii de Sociologie-Psihologie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu stiu ca niciun master din Spiru nu este acreditat nici macar sa functioneze provizoriu, sau cel putin asta aparea pe documentele de la Ministerul Invatamantului vara trecuta.
    Acum exista doua variante, fie nu il recunoaste nimeni..si e facut degeaba, fie ca si cei de la licenta..vei sustine dizertatia la alta universitate.
    E un pic aiurea situatia pentru ca cei din Spiru, daca le adresezi intrebari legate de acreditare, iti raspund evaziv..si nicidecum nu spun realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si aici se pare ca suntem pe drumul cel bun:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai doar nu te te asteptai la altceva Rappa_ru' :) Toate merg ca pe roate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ufff....dupa ce m-am strofocat cu licenta astora...trebuie sa-mi adun toate fortele si sa o mai sustin inca odata la o facultate acreditata.
    Ce viteeeeeeeeeeeeeeeeeeee.:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiti cumva cine ne poate informa clar despre posibilitatea de a da licenta din nou? Eu am terminat mk fr in Bucuresti , in 2007, si nu pot accepta ca tot stresul, noptile nedormite, drumurile si banii au fost in zadar. De la secretariat nu am obtinut inca un raspuns :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim inca nu se stie exact, se asteapta un act normativ prin care sa se realizeze revalidarea diplomelor.

    Insa e bine sa iti pastrezi calmul, pentru ca oricum pana la clarificarea situatiei nu poti face nimic. Se vor rezolva cu siguranta toate!

    RăspundețiȘtergere