Pagini

joi, 30 iulie 2009

Premiu?

Daca ati primi un mail in care vi se spune ca ati castigat un premiu ca urmare a postarii pe un alt blog, l-ati crede?

Mi s-a solicitat o adresa unde sa primesc un colet, un premiu, insa nu stiu cum sa procedez.
Am facut un mic research pe net, si persoana care mi-a trimis mail-ul a mai postat si pe alte bloguri unde a venit cu oferte de parteneriate.

Eu sunt mai rezervata de fel, voi cum ati proceda in locul meu?

10 comentarii:

  1. Cere mai multe informatii despre acel premiu.Nu pierzi nimic daca intrebi

    RăspundețiȘtergere
  2. Am intrebat si raspunsul a fost unul evaziv, mi s-a spus doar ca l-am primit ca urmare a unui post facut pe un blog si sa ii dau adresa unde sa-mi primesc premiul. Atat :(

    RăspundețiȘtergere
  3. In mod sigur este o pacaleala. Te sfatuiesc sa te feresti sa dai adresa.
    Cel mai optimist scenariu : vei primi o gramada de pliante si oferte trimise de firmele de marketing direct.
    Cel mai pesimist scenariu : individul iti va urmari blogul, va vedea cand lipsesti mai multa vreme de acasa si-ti va sparge apartamentul.

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde si pana unde?! Si eu as fi la fel de rezervata!!
    Despre ce era vorba in postarea de pe acel blog? Se facea reclama la vreun produs?!
    Nu,eu as sta in banca mea,in siguranta,n-as avea incredere!!
    Pe mail ne vin atatea oferte.....
    Odata comentasem la o postare despre un produs si ce sa vezi?! Imediat mi-a venit pe adresa de mail(fara s-o fi dat-o,pe blog eram tot anonim!) o oferta de la produsul in discutie!! Iti dai seama cata monitorizare? Am ignorat orice oferta! Ai grija,e dubios dar...faci cum crezi,iubita!

    Te sarut cu dor si drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Geocer, oricum nu intentionam sa dau adresa de domiciliu, ma gandeam s-o dau pe cea de la job..specificand acest lucru pentru a nu avea surprize :)

    Oricum ce mare "avere" as putea pierde pentru ca nu accept un premiu, nu?
    Multumesc inca o data Geocer

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant ce spune Geocer,bine gandit!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea L'automne tipa respectiva care mi-a transmis mail-ul, spunea ceva ca as fi postat eu ceva legat de berea Timisoreana..memoria mea scurta, nu-mi spune nimic despre asta..acesta constituind unul dintre motive care m-a determinat sa fiu rezervata.
    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  8. Aha,deci tot despre un produs era vorba!! Acum depinde daca l-ai laudat sau nu,or vrea sa te convinga ca merita sa le faci reclama in continuare,cine stie? Tot ce e posibil!

    Sarutari!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu imi amintesc sa-l fi laudat, pentru ca eu nu laud nicio bautura alcoolica..nu consum asa ceva, nu beau nici macar un pahar mic de bere..deci ma intreb ce as fi putut afirma despre berea Timisoreana, astfel incat sa pot primi un premiu..dar ma rog..nu ma intereseaza sa descopar

    RăspundețiȘtergere
  10. Urasc chestiile astea in care ti se aduce la cunostiinta foarte ambiguu ca ai catigat "un premiu" in urma "unei chestii" petrecute mai demult si esti fericitul posesor al cine stie ce...te rugam lasa-ne datele...pai daca tot e sa castig(ma gandesc eu) imi zici ce si cum, cine esti, datele le ai deja ca doar de aia m-ai selctat(nu cred ca poti selecta asa...) reprezinti un anume brand, trimiti frumos instiintare prin ceva sa ma prezint undeva(nu prin mail ca asa pot si eu sa fac o gramada de d-astea) si lista poate continua...sunt multe pacaleli din astea pe net...era sa pic si eu intr-una cu "Flanco"...ai grija Anne

    RăspundețiȘtergere