Pagini

joi, 9 iulie 2009

Masa..pe strada

Vad din ce in ce mai multe restaurante care considera ca vin cu ceva nou, si se gandesc la varianta de a pune mese pe trotuar (acum in perioada verii).

Sa ai o terasa afara este una, sa te intinzi cu mesele pe trotuar, fara sa ai niciun gard sau orice altceva care sa delimiteze partea de strada, de partea privata a restaurantului, este altceva.
Penibil mi se pare ca oamenii chiar aleg sa manance "la aer", nu conteaza ca se uita lumea de pe strada, de la geamurile imobilelor din jur, sau ca trec masinile la mica distanta de ei si praful este Slava Domnului destul, ei vor sa stea la aer si sa serveasca masa.

Oare e mai buna mancarea cu praf si cu privirile celor din jur indreptate asupra ei?

5 comentarii:

  1. La debandada din jur...ce mai conteaza niste mese pe strada,in vazul lumii?? O fii cool,mai stii? Si chiar nu m-as mira! Cativa privitori infometati,saracii,nu strica la o adica...Dar agitatia,vacarmul din jur,praf,poluare?? Toate astea fac parte din meniu,nu? Sa fie tacamul complet! Dai un ban dar stai...in strada! Traim in Romania!!!

    Te sarut,iubita,ai grija de tine!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut sa zambesc scumpa, chiar ai dreptate :)

    Si te sarut draga mea si iti doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru ca unii dintre noi copiaza ce e mai prost dela altii :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca le place, inseamna ca poate au descoperit vreun condiment secret in praf:))...glumesc, ce sa le faci...daca asta vor...

    RăspundețiȘtergere
  5. E posibil sa fi gasit ceva mai special..cine stie? :D

    RăspundețiȘtergere