Pagini

joi, 23 iulie 2009

Parcari pentru biciclete


Ce bine e atunci cand vezi ca unii oameni au si initiative bune.

Cei de la Raiffeisen Bank, din Piata Charles de Gaulle, au creat doua spatii speciale unde se pot lasa bicicletele. Mi se pare foarte okay ceea ce au gandit, pentru ca probabil mai sunt oameni care vor sa renunte vara la mijloacele de transport in comun, si opteaza pentru mersul pe bicicleta, dar intrebarea este unde o lasi ca sa nu ramai fara ea? Eu cel putin as face asta, de multe ori m-am gandit sa merg cu bicicleta "la plimbare", dar nu as avea unde s-o las..asa ca adopt fie varianta de a merge pe jos, fie de a apela la serviciile celor de la RATB sau Metrorex.

Mi-ar placea ca fiecare locatie sa aiba macar un mic loc pentru biciclete, si chiar sa se promoveze acest mijloc de a te deplasa..ca are multe avantaje, nu?

4 comentarii:

  1. Iubita,sa stii ca la noi au fost dintotdeauna rasteluri pt biciclete! Nu sunt pazite dar sunt la vedere,in centru ! Bineinteles ca trebuie sa ai un sistem de siguranta la ea,ceva care sa nu poata fi taiat,dar n-am auzit de astfel de incidente ! Bicicleta e chiar foarte sanatoasa !!!!!

    Pupicei multi,multi !!!!!!!!!!!!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta asa e...mai ramane ca romanii sa se obisnuiasca cu modul european de a merge cu bicicleta prin orasul si asa super aglomerat...ar fi o idee buna:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana ajungem noi sa ne obisnuim cu stilul european, sau pana sa vedem la cei de langa noi ceva ce ne-ar fi si noua foarte mult..probabil ne vor mai lua ceva ani bun

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta cam asa e...e ca faza cu autostrazile:))

    RăspundețiȘtergere