Pagini

joi, 16 iulie 2009

Protectia impotriva soarelui

A venit canicula, razele soarelui sunt tot mai puternice..ne protejam in vreun fel impotriva razelor ultraviolete?
Eu nu prea, decat tenului ii dau atentie zilnica pentru ca am pielea foarte deschisa la culoare si mi se accentueaza pistruii, in rest..nu acord importanta, decat atunci cand merg la mare.

Intentionez sa merg intr-un weekend la mare si sunt in cautarea unor creme pentru protectie solara pentru ca ma ard intr-un hal fara de hal. Ma ustura pielea si de la cremele cu factor de protectie 50, dar daca nu as folosi deloc, ar fi si mai grav. Pana acum am folosit L'oreal, Garnier, Nivea..nu mi se par okay. Vreau altceva, chiar daca voi da mai mult, insa intrebarea este..ce? Am citit pe net despre cremele de la Vichy sau Bioderma (Biotherma), dar mai cercetam.

De asemenea, datorita sensibilitatii mele nu suport sa stau in razele directe ale soarelui..asa ca mereu inchiriez o umbrela. De data asta m-am gandit ca poate ar fi mai potrivit sa-mi cumpar eu una pe care s-o pot folosi atunci cand am nevoie, decat sa inchiriez de fiecare data. Voi aveti? Daca da, de unde ati cumparat-o?

Un comentariu:

  1. hmm.. eu de obicei folosesc o crema de maxim 25 protectie solara... pentru primele expuneri...

    Tenul meu este alb ca branza... asa ca ar trebui sa functioneze si la tine. Tin sa mentionez ca ma dau de 2 - 3 ori pe parcursul zilei si de cele mai multe ori.. ma protejeaza pana si de bronz :D.

    Lotiunea pe care o folosesc este cea de la Elmiplant SPF 25.

    SPer sa-ti fie de folos...

    RăspundețiȘtergere