Pagini

joi, 9 iulie 2009

Solutie pe timp de criza

Unii primesc tichete de vacanta (cei care sunt "cu potential" si lucreaza prin Ministere), iar altii se gandesc ca nu au ce sa achite salariile. Este cazul si celor de la primaria din Mures, din Gughiu, mai exact care se confrunta cu probleme mari, probleme ce ar putea duce chiar la un blocaj financiar.

Pentru a incerca impiedicarea complicarii situatiei, au gasit ca si varianta renuntarea la iluminarea stradala. In acest mod, au calculat ei ca s-ar economisi o suma de bani cu care ar putea plati salariile angajatilor primariei.
Aceste hotarari nu au fost luate de conducere, au incercat sa cada majoritatea de comun acord si au ales aceasta varianta. Acum locuitorii nu sunt asa incantati, pentru ca este greu fara lumina pe strada, le este teama sa iasa dupa asfintitul soarelui. Dar daca alta varianta nu exista, ce sa faca saracii oameni?

4 comentarii:

  1. Ne-apuca durerile de cap de la ideile unora...! Cum sa intrerupi iluminatul stradal,ne intoarcem in epoca de piatra?? Stiu cum e cand se intrerupe,parca esti in pustiu!
    Unde sunt banii primariilor? Da,intrebare retorica...

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea stim cu totii unde sunt banii primarilor, tre sa ii cautam prin buzunarele lor..poate gasim ceva :)
    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate sa nu mai fure din banii publici:-?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Rappa_ru' tu vorbesti de lucruri sfinte :)

    RăspundețiȘtergere