Pagini

miercuri, 29 iulie 2009

Traiasca parada militara ce ne face sa stam la coada

In Piata Arcul de Triumf din Capitala are loc miercuri dupa-amiaza o ceremonie militara, care marcheaza incheierea misiunii Armatei romane in Irak.

Traficul rutier va fi restrictionat de la ora 15:30 pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Arcul de Triumf, pentru buna desfasurare a manifestarii. Circulatia va fi total intrerupta intre orele 17:00 si 20:30, pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Strada Arhitect Ion Mincu, precum si pe unele artere adiacente.

Militarii participanti la misiunea in Irak vor defila pe sub Arcul de Triumf. Vor fi detasamentele de politie militara, geniu, de medicina militara si de informatii.

In acest timp, avioane ale Fortelor Aeriene Romane vor survola piata. Vor putea fi vazute trei avioane Cargo Hercules C 130 si trei AN 26.

Militarii care s-au evidentiat in misiuni vor fi decorati.
Sursa: Hotnews


Si ne mai intrebam de ce se circula prost in capitala tarii noastre? Pai dupa ce ca o gramada de strazi se afla "in lucru" (de cand lumea si pamantul, ca doar nu s-ar termina vreodata), ne mai trebuie si parade in mijlocul saptamanii, ca doar lumea nu se intoarce de la munca..nuu..este perfect okay, pot sa repete sarbatorirea in fiecare zi, ca la noi nu este nicio problema

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu