Pagini

miercuri, 19 august 2009

Acru..si "bun"

Prin majoritatea locurilor..situaţia este în declin?

Aseară m-am văzut cu niste prietene foarte dragi la un "suc" la Spring-ul de la Universitate. Am mai mers şi înainte, nu este prima oară când experimentez, însă situaţia era una mai bună ca acum..mâncam de obicei o salată, aşa că am făcut la fel şi aseară. Ulterior am văzut că a fost proastă varianta aleasă, asta pentru unele "ingrediente" erau ... doar ... acre, în rest..nemaipomenite. La un moment dat, am crezut că am luat-o eu razna şi nu mă mai mulţumeşte nimic, aşa că am întrebat şi persoanele care erau cu mine la masă dacă şi lor li se pare sau e doar fixaţia mea. Într-adevăr, salata aia era foarte proastă...conţinutul ei era acru.


În schimb, am văzut că lumea opta pentru un Burger şi o mini salată care era doar 4,9 RON..eu nu mânanc aşa ceva, de fapt..cu siguranţă nu voi mai mânca niciodată nimic de la SpringTime.


Dacă nici magazinele de acest gen nu mai merg okay, cum vom ajunge..să mâncăm produse expirate, refolosite, etc. ? Aşa rău să fie?

7 comentarii:

  1. Niciodata nu am inteles de ce restaurantele/fast-food-urile, prima data cand se deschid te ademenesc cu bunataturi si cu mancare de calitate si proaspata, ca mai apoi dupa ce se aduna un numar considerabil de clienti fideli, incepe sa scada considerabil calitatea mancarii si a serviciilor. Ce sa facem? Patronul vrea sa isi cumpere Q7 asa ca e buna si salata de acum 2 saptamani chiar daca e acra...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e simplu, la inceput vor sa atraga clienti..apoi vor sa-si creasca profiturile peste noapte, fie inlocuind continutul produselor (folosint alte ingrediente mai ieftine)..atunci cand ii loveste criza si nr clientilor scade, nu mai sunt interesati de mare lucru, decat sa vanda tot ce au..indiferent de starea produselor, pentru a nu pierde chiar tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi plac salatele de la Burger King

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu stiu cum sunt, nu am mancat niciodata..foarte foarte rar mananc eu ceva la fast-food-uri şi atunci mă orientez după salate, dar nu am încercat decat de la Mc si Spring :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da... asa e. Prind gustul banilor si apoi nu se mai satura si vor tot mai mult si tot mai repede fara sa ii intereseze cu ce pret. E pacat... Mult mai mult ar castiga daca si-ar pastra prestigiul. Un client nemultumit alunga multi altii pe cand unul multumit mai aduce pe putin altii 20...

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este Mihaela C insa probabil ei merg pe ideea ca se gasesti alti prosti care se vina, fara sa stie ce va gasi acolo

    RăspundețiȘtergere