Pagini

luni, 24 august 2009

Alcool-ul bata-l vina

Bărbaţii care consumă zilnic orice fel de băutură în afară de vin sunt de trei ori mai predispuşi să dezvolte diverse tipuri de cancer decât cei care beau ocazional sau chiar deloc, potrivit unui studiu canadian, citat de Reuters.
Sursa: Adevarul

Din alte informaţii de acest gen, reieşea că de fapt consumul moderat de bere şi vin este bun pentru organismul uman. Acum studiile vin să ne spună că ne creşte predispoziţia pentru dezvoltarea unor tipuri de cancer..păi mai bine numai mâncăm, nu bem..ne călugărim, poate mai avem vreo şansă?

15 comentarii:

  1. Nuuu... nu ne calugarim, ca niic asta nu e sanatos ! :D

    Stii ce zic eu ? Traim cum credem noi ca e mai bine, si, mai mult decat sa avem grija de organism, sa ne ingrijim de suflet !

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la cele spuse de Leo si adaug ca daca ar fi sa ne luam dupa tot ceea se spune ar cam trebui sa ne "mutam cuibul" pe alta planeta;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zici Leo..sufletul e "baza", si nu trebuie hranit cu mancare si bautura, nu? :)

    Sub pamant e cel mai bine Rapp..stam la racoare vara, iarna la cald..fara griji si probleme :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm...eu inca vreau sa mai vad lumea de deasupra lui...o sa avem o eternitate sa analizam si lumea de care vorbesti tu;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine mai, treaca de la mine..mai stam p-aici atunci :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa asa...nu renuntam noi asa usor, nu-i asa?;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai cum altfel Rapp :)
    dar vezi ca am vorbit cu Emanuel de Snickers-ul ala..cum a ramas? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am uitat...doar ca nu am mai prea cosnumat in ultima perioada dulciurele...si treaba mai tare...nici pe la magazine nu am mai ajuns:))...activitatile mele zilnice se cam impart intre prieteni si petrecerea timpului cat mai distractiv si benefic pentru mine posibil...hai sa facem asa...o sa iau la colindat magazinele sa vad daca gasesc prin zona si o sa te anunt...sper sa gasesc;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ee da..stai linistit, ca nu e graba..tu distreaza-te acolo, nu pierde vremea cu prostii d-astea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa o luam de la coada la cap;))...nu sunt prostii si al doilea lucru...imi place sa ma tin de cuvant cand am spus o chestie...asa ca mai devreme sau mai tarziu te voi anunta si de parerea mea...asta e sigur:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ei cred ca ...
    Moderatie ...
    e cuvintul cel mai portivit
    si nu numai in ce priveste bautura !
    Si fara calugarie !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Reuters = trambita dogmei bruxelliene a corectitudinii politice si a Sovietului Suprem European, pardon Parlamentul European care ne vrea pe toti robotei, fara vicii !

    RăspundețiȘtergere
  13. Rapp vorba vine prostii, fata de alte lucruri mai importante..sunt chestii neglijabile oricum :) Multumesc!

    Pansy glumeam cand ziceam de calugarie :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu cancerul asta, nici nu mai stiu ce sa zic. Peste tot se vehiculeaza ca daca faci aia daca consumi aia daca si iara daca, faci cancer. Se nasc copii cu cancer, copii mici fac cancer la doar cateva luni, luni in care au mancat numai lapte... Orice exces duce la boli si la probleme, eu zic ca sa traim echilibrat, sa ne bucuram de orice in anumite limite si sa ne bucuram de viata.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asa este bine, sa gasim echilibrul in toate..insa uneori, nu prea ai cu ce echilibra balanta..mai ales avand pe piata tot felul de produse "benefice" pentru organism

    RăspundețiȘtergere