Pagini

vineri, 21 august 2009

Aplicam amenzi..suntem de la primarie

Primăria sectorului 3 a aplicat, în perioada 10 - 16 august, amenzi pentru comerţ neautorizat pe domeniul public, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, cerşetorie şi crearea de disconfort fonic.


Au fost sancţionate persoanele surprinse în timp ce aruncau sau depozitau deşeuri sau resturi menajere pe domeniul public - pe trotuarul principalelor artere, în zona pieţelor sau a unor parcuri.


Un sfert din suma totală a amenzilor a fost acordată pentru nerespectarea normelor privind parcarea vehiculelor.

Sursa: Adevarul

Aşa să fie oare? Că eu sincer mă cam îndoiesc.

Am impresia că multe articole ce apar în presa românească sunt precizate lucruri doar pentru reclamă, că în realitate nimic nu este cum a fost precizat. Caz concret, este cel al inginerului care şi-a luat casă prin Programul "Prima Casă", eveniment mediatizat pentru a îndemna oamenii să facă la fel. În realitate, BRD-ul încă nu avea gata produsul şi nu era accesibil clienţilor..dar totuşi lumea văzuse la televizor că cineva şi-a luat credit..ei de ce nu pot? Păi d-aia nu pot, că unele ştiri apar doar de umplutură la cererea unor persoane "ce nu pot fi refuzate".. nu şi pentru că ar fi reale.

5 comentarii:

  1. Stirile apar nu ca umplutura, ci ca reclama(mai nou, politica). Trebuie sa vedem la televizor ce guvernanti grozavi avem, ce primari gospodari sunt in unele localitati, ce ...., ce..., ca in realitate asa oameni ca ei gasim, poate, la nemti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu zic la fel...apar asa pentru a mai face lumea sa creada unele lucruri...ca daca ar fi sa faca pe bune, eu zic ca s-ar auzi, s-ar vedea si s-ar face ceva concret...dar pana acum, mai mult vorbe(parerea mea)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si pe mine ma enerveaza astia cand se lauda cu amenzile pe care le-au dat. De fapt, asta e doar un mod de a atrage bani la buget. Nu corecteaza nimic. Adica il amendeaza, pleaca inspectorul linistit, iar comerciantul isi intinde la loc taraba neautorizata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marada dar lasa ca noua ne plac mascaricii ce vor sa para ceea ce nu sunt

    Rapp si din pacate reusesc, ca multi chiar cred ce abereaza "unii" la TV

    Geocer chiar asa este. La un moment tatal mau cunostea o persoana care vindea pe o taraba amplasata in Bucuresti, dar fara nicio autorizatie..si exact asa se intampla, venea "Garcea" ii dadea dreptul si apoi isi continua activitatea.

    RăspundețiȘtergere