Pagini

vineri, 7 august 2009

Carti online

Puteti citi online? Nu va deranjeaza sa stai cu ochii in calculator si a citi carti?
Pai atunci gasiti aici cateva site-uri de unde ati putea cauta ceva informatii referitoare la operele ce va intereseaza.


Pentru mine aceasta solutie nu este si o varianta, nu-mi place sa citesc carti la calculator..mi se pare obositor, incomod si nu prea placut. Prefer sa merg pe sistemul clasic, de a sta cu carte-n mana in fotoliu/pat si a putea citi linistita ceea ce mi-am propus.

9 comentarii:

  1. crede-ma si eu ador sa citesc carti in mod traditional, insa am citit destul de multe carti si online, cand mai aveam un pic de timp, pana sa ma apuc de bloggarit:D, si a fost bine

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu prea pot, mi se pare obositor..ma dor ochii si parca nu am suficienta rabdare :(

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e clar, ca te oboseste teribil, dar e o alternativa buna cateodata..dar nu pledez pentru asta, tot mai frumos e sa stai cu o carte pe care sa rasfoiesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  4. Treaba buna la cartile online este ca reuseste sa-i faca pe unii, PC junkers, sa faca si ceva util pe langa multitudinea de actiuni special menite pentru pierderea timpului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh, cu un laptop pe genunchi sau in oricare alta pozitie in pat, se schimba treaba. Mai ramaneproblema ochilor...
    In schimb, e posibil ca tinerii nostri sa prefere sa citeasca macar asa. Asta daca nu au un joc mai interesant. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. eu iau cartile online si apoi le printez.nu am rabdare sa stau sa citesc la calculator

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina Nimic nu se compara cu rasfoitul paginii unei carte :)

    Terra cred ca sunt putini care totusi citesc carti online, daca nu iti place sa citesti si preferi sa faci altceva de "pierdere a timpului", nu o faci sub nicio forma...nu cred ca varianta online le-ar fi mai aproape

    Cora am incercat si eu varianta cu laptop-ul in brate, dar nu-mi place ca blochez sistemul de ventilatie (cooler-ele care sunt pe partea din spate) si nu-mi place sa-l pun la teste..as mai putea sa-l iau alaturi de cooler-ul extern care il tin in permanenta la laptop, insa este cam greu de tinut pe picioare :P Asa ca nu merge, decat daca ma simt foarte rau si nu pot sta pe scaun sau in pat pentru a citi.

    Mika E buna varianta asta, iti trebuie doar imprimanta..care la mine nu mai functioneaza, ca s-au uscat cartusele..fiind folosite foarte foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
  8. La mine e cam problema cu cititul normal...nu prea mai pot sa citesc carti, desi imi placea foarte mult. Acest lucru se datoreaza in mare parte sacoselor de carti bagate pe gat de catre scoala...o sa incerc sa ma reobisnuiesc...momentan mai putin, si mai mult cu blogosfera:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Se poate citi si online dar este mult mai comod sa aveti cartea in fata. In ziua de azi va puteti achizitiona orice carte doriti chiar online.

    RăspundețiȘtergere