Pagini

luni, 10 august 2009

Caru' cu bere

Aflat pe strada Stavropoleos nr. 5, Caru' cu Bere este o locatie incarcata de traditie. Este unul dintre putinele locuri unde se mai regasesc elemente din ceea ce fost considerat odata Bucurestiul, "micul Paris".

Aici au loc diverse evenimente importante, spectacole de muzica populara si nu numai, unde tinerii isi pun in valoare potentialul cu care au fost inzestrati si pe care l-au consolidat d-a lungul anilor.
Daca va placea o atmosfera de acest gen, gasiti Caru cu Bere ca fiind o varianta de a-ti sarbatori aniversari ale zilelor de nastere, sau alte ocazii speciale din viata fiecaruia.

Mergeti cu incredere pentru ca nu se aseamana cu alte restaurante din Bucuresti, unde ai "deosebita placere" de a constata ca mancarea nu este okay, ca vesela nu este curata, etc.
Nu fac reclama acestui loc, nici vorba de asa ceva, insa trebuie sa apreciem atunci cand vedem curatenia aflata intr-un loc in care gasesti acea siguranta care uneori iti lipseste cand alegi sa mananci in oras.

Vorbesc din proprie experienta, dupa cele vazute cu ochiul meu nu din povesti auzite de la cei din jurul meu. Stand la masa in acest weekend, urmaream miscarile unui angajat care era obosit frant..curgeau apele de pe el, pentru ca era foarte foarte multa lume acolo, si in permanenta erau in actiune fiind nevoie sa alerge printre mesele pline de bunatati, dar asta nu l-a impiedicat sa faca ceva doar pentru ca asa era normal. Stergea fiecare lingura/furculita, cutit, foarte insistent cu un prosop pe care turna din cand in cand o solutie (spirt banuiesc, ca era albastru) si cu foarte multa daruire. Nu cred ca am vazut vreodata atat de multa harnicie, mai ales venita din partea unui barbat, angajat al unui restaurant.

Am plecat de acolo cu dorinta de a reveni, cu siguranta ca nu mananc cu tacamuri murdare sau altceva in neregula..lucru pe care nu imi amintesc cand sa-l mai fi simtit.

Va recomand si voua sa mergeti, dar de preferat este sa o faceti cu rezervare, pentru ca mereu este foarte aglomerat.

Un comentariu: