Pagini

duminică, 2 august 2009

Idei de cadou

Am citit aici de ziua tatalui Cristinei si mi-am amintit ca suntem deja in luna august, si eu nu m-am hotarat ce cadou sa-i cumpar mamei de ziua ei, ori mai am la dispozitie doar doua saptamani.

Ceva recomandari aveti si pentru mine?

9 comentarii:

  1. Iubita,sa-ti traiasca mama 1000 de ani si sa-ti ramana aproape de suflet o vesnicie! Probabil numele dumneaei este Maria!
    Cadoul este in functie de preferintele sale,ce-i place,la ce are afinitati? Asta numai tu stii!!Adora parfumurile fine? Isi doreste un aparat electrocasnic?Poate un mobil nou,de ce nu? O bijuterie,un ceas dragut? Totul depinde numai de gusturile dumneaei si e imposibil sa nu fi simtit spre ce tind dorintele sale!
    Buchetul de flori se intelege,nu?!

    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Scumpa mea este ziua ei de nastere in curand,dar i-am tot luat din toate si nu stiu ce altceva sa-i mai iau. Grea decizie :)
    Multumesc pentru sugestii.
    O zi frumoasa draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate o programare la un salon(coafura,vopsit,tratamente corporale,manichiura,relaxare,etc.) sau o excursie pe undeva(Manastirea Curtea de Arges)...,sau un bilet la o piesa buna de teatru(daca mai e stagiune!),etc.

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca am merge o programare la salon ca toata ziua ma innebuneste sa-i fac masaj si nu prea ma pasioneaza sa fac asta :).
    Multumesc draga mea! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. In cazul asta ar fi super tare s-o duci la salon,acolo au de toate pt dumneaei,orice doreste(cauta de-acum unul dragut,cu atmosfera!).
    O sa fie tare incantata!! Masajele sunt oricand binevenite,parca-ti limpezesc si gandurile...!

    Pupici pt mami si pt dumneata!
    Zi buna amandurora!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa o sa fac draga mea, multumesc pentru ajutor.
    O zi buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce coincidenta...si ziua mamei mele se apropie cu pasi repezi;)) si eu chiar nu prea mai am idei cu atatea majorate pe cap;))...in fine, m-oi descurca eu;)). La multi ani mamei tale:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Rapp si pentru mama ta LA MULTI ANI!
    Cat mai multa inspiratie pentru alegerea celui mai bun si frumos cadou!

    RăspundețiȘtergere