Pagini

marți, 11 august 2009

In lipsa de subiecte



Din punctul meu de vedere aceste subiecte pentru stiri sunt total nepotrivite, mai ales gandindu-ne ca mai sunt si copii in jurul nostru uneori. La ce ne foloseste sa cunoastem ca unii oameni nu se pot controla? Sa vedem prostia omeneasca..o stim, nu e ceva nou.

Atat de greu sa fie sa gasesti subiecte care sa merite interes?

Dar de fapt..nu stiu de ce ma mir, i-a uitati-va cate voturi are aceasta stire...se pare ca prinde la public.

4 comentarii:

  1. Pai din nefercire astea par sa prind la noi in scumpa tara...daca auzi ca ceva merge bine, e foarte neintersant , in schimb cum ceva merge rau sau e o scena de "dezbatut" la usa cortului...gata...se revitalizeaza romanul;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca d-aia si suntem intr-o stare atat de jalnica..nu vrem sa depasim "ceea ce am invatat de la altii" :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Anglia este ţara în care totalitarismul european este desăvârşit, dogma trepanării corectitudinii politice fiind deja excelent impusă.
    Noi? Vrem să-i urmăm... cumva (rău lucru !)
    Ei bine, în Anglia se predă de la şcoală obiectul de studiu "plăcerile nebănuite ale sexului oral". Încă din şcoala generală ! De ce? Ca să mai scadă puţin nivelul natalităţii în rândul minorelor.
    Şi tu te superi că se dă câte-o ştire despre asta ?!
    Stai să vezi că în curând o să vezi din ce în ce mai multe. Criza economică o să fie un bun catalizator întru instaurarea totalitarismului neocomunist european !

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ma supar vilo13, nu am de ce.
    De acord cu tine, insa trebuie sa vezi diferenta, intre a fi invatat de mic si a intelege ce inseamna "fenomenul" si a vedea o stire la TV de acest gen, care sa iti trezeasca curiozitatea si sa nu stii care e ideea de fapt. Crezi ca e acelasi lucru? Eu zic ca nu..stirile de acest gen, doar atrag atentia celor mici si ii amuza, probabil, pe cei mari.
    Mai bine era o emisiune despre viata sexuala decat o stire legata de doi parteneri care fac sex intr-un hypermarket. Mie nu mi-a adus nimic nou aceasta informatie transmisa de catre PRO Tv, daca vreau sa ma uit la Porn..o fac atunci cand vreau eu, am puterea de a alege..insa consider ca stirile sunt pentru ne aduce ceva informatii noi legate de "societatea in care traim"

    RăspundețiȘtergere