Pagini

duminică, 13 septembrie 2009

Elthon John adopta un copil

Sunt impotriva cresterii unui copil intr-o "familie" formata din parinti care sa aiba acelasi sex, consider ca nu reprezinta un camin pentru buna crestere a unui suflet.

Indiferent ca este vorba de Elthon John sau de oricare alta persoana sau vedeta, nu consider ca este chiar bine..de multe ori copiii din orfelinate nu o duc asa de rau, acum depinde oricum de locatie si de multi alti factori, dar poate ar fi mai bine decat intre niste gay. Cu atat mai mult cu cat varsta lui Elthon nu este chiar mica..la varsta de 62 de ani, barbat fiind, nu stiu cata rabdare poti avea cu un copil de 14 luni..nu e chiar asa de usor de crescut un copil..dar speram sa-si angajeze bona si sa le faca pe toate in locul lui.

8 comentarii:

  1. Si eu sper la o bona pentru acel copil.
    Nu am nimic cu comunitatea gay. Inca am un prieten bun care face parte din aceasta categorie. Si odata cu aceasta prietenie am renuntat la a mai judeca. E un om minunat.
    Cat despre Elton John, varsta este cea care ma necajeste. E greu cu rabdarea si la 25 de ani, apai la cei peste 60 ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. Terra nici eu nu am nimic cu nicio comunitate, fiecare face ce vrea cu viata lui..insa nu sunt de acord cu cresterea unui copil intr-o astfel de "familie" pentru ca multe lucruri le invatam de la parinti, ori dintr-o relatie "diferita" lucrurile pe care le va invata copilul sigur nu vor fi in regula..si nu doar pentru el, dar mai tarziu, cand ca creste si va socializa cu lumea din jur..va avea de suferit. Oamenii sunt destul de rai, si inchisi la "nou"..ori in felul asta, ranesc un copil care nu are nicio vina ca asta i-a fost soarta lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt convinsa ca nu-i va lipsi mai nimic acestui copil dar totusi,mama e mama! Nimic nu poate inlocui asta! Nu i se poate lua sansa de avea o eventuala mama! Asa cred! Si moralitatea...unde e?!
    Imi place f tare Elthon!!

    Pupici multi,multi,nesfarsiti!!!!!!!!!!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este draga mea, locul mamei nu poate fi inlocuit cu nimic.

    Te pup de multe multe ori scumpa mea si iti doresc o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am nimic cu orientrile sexuale ale nimanui, insa cred ca unele lucruri trebuie sa-si urmeze cursul lor firesc. Iti imaginezi cand acel copil va fi intrebat "cine e mama ta?" cred ca ii va fi foarte greu sa raspunda. Cu siguranta poate cei doi si-au dorit foarte mult un copil dar ma intreb in ce stil de viata va trai cel mic? Sa ai si tu o saptamana excelenta draguta. pupicei scumpei :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ehhhh e greu de spus ce e corect si perfect ...perfect in lumea asta ...
    cred insa ca Elthon nu e un om rau si va incerca sa imbunatateasca viata micutului.
    Am vazut un film frantzuzesc ...pe care apoi l-au facut si americanii, cu Robin Williams in rolul tatalui ...gay . femeia care ii daruise copilul ...era cam ...curvistina asa ca el ...si-a refacut viata cu un barbat ...
    Acesta creste si e pe cale sa se insoare ...
    si cei doi barbati fac tot posibilul ca socrii sa nu afle ca ei sint gay ...
    de aici o multime de situatii tragico-comice , dar si emotionante ...
    Grozav film ...
    cred ca inainte de orientarea sexuala trebuie sa fim oameni ...umani si apoi restul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Decât în orfelinate... mai bine într-o familie... fie ea şi gay !
    Unde mai pui la socoteală o familie gay cu bani ? (Elthon nu e întocmai cel mai sărac om de pe suprafaţa planetei Pământ!)

    RăspundețiȘtergere
  8. s-au schimbat datele problemei, nu poate adopta copilul..legile nu permit asta.

    RăspundețiȘtergere