Pagini

sâmbătă, 12 septembrie 2009

Haideti sa donam carti

Bucureştenii pot să doneze cărţi din biblioteca lor pentru copiii orfani sau aflaţi în dificultate. Colectarea volumelor se va face azi şi mâine, de la 10.00 la 22.00, în corturile amplasate din faţa Parcului Cişmigiu.

Voluntarilor de la Asociaţia Enjoy Your Future li se va alătura astăzi de la ora 17.00 şi trupa de teatru Arca lui Noe.

Campania cu numele „Cărţi pentru copii” a debutat în 2005 când a realizat o bibliotecă ce cuprindea peste o mie de volume pentru copiii instituţionalizaţi din sectorul 4, iar acum adună cărţi pentru cei din sectorul 6. Enjoy Your Future organizează, de asemenea, în fiecare săptămână întâlniri cu prichindeii din familiile sărace pe care îi ajută la teme şi cu care se joacă.
Sursa: Evenimentul zilei

Ce buna este aceasta initiativa, si ce bine ar fi daca ar participa un numar cat mai mare de persoane..

5 comentarii:

  1. Din fericire campania a avut succes astazi. Mai este si maine o zi si cu siguranta vom depasi ca numar cartile adunate astazi. Te asteptam chiar si cu o carte:).

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, cat de bine suna. As vrea sa fie asa ceva si in Targoviste. Acum o saptamana am facut curat in biblioteca si am cam 50 de carti de dat. Le impart pe la cei care mai trec pe la mine, fiecare isi alege cate ceva, dupa gusturi.
    Frumos ar fi sa se faca o strangere de carti si aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sorin ma bucur nespus de mult. Voi trece si eu azi pe acolo :)

    Terra daca te ajuta cu ceva..le poti trimite la Bucuresti si le dau eu pt tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nefiind din Bucuresti,eu am hotarat sa dau volumele care nu mai imi folosesc(am foarte multe dubluri) unei biserici cu un preot de incredere...stiu ca vor ajunge intr-un loc in care chiar e nevoie de ele

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos gestul tau, felicitari!

    RăspundețiȘtergere