Pagini

joi, 24 septembrie 2009

In septembrie cizme..in decembrie sandale

Ce s-a schimbat lumea asta, si la propriu si la figurat.


Azi, in jurul orei 13:30 afara erau 27 de grade..cald nu? Cel putin mie asa mi se parea, fiind imbracata destul de subtire, dar eu sunt un caz "ciudat si anormal"..sa va spun de ce? Pai simplu, pentru ca luna septembrie eu sunt incaltata in adidasi si nu in cizme. Poate va ganditi la cizmele acelea din tesatura, gen crosetate cum poarte fetele/femeile? Nuu, nici vorba..ma refer la cizmele acelea din piele, lungi pana la genunchi pe care le luam atunci cand iarna isi intra in drepturi. Sau poate a venit de acum si eu nu stiu, am ramas in urma? Please help me!


Daca in septembrie, la 27 de grade purtam cizme..la iarna ne incaltam in sandale, da? Promiteti?

7 comentarii:

  1. Vreme cu toane, dar mai ales vremuri tare anapoda, Anne!
    Eu azi port sandale, dat fiind toamna varatica ce s-a anuntat inca din startul zilei, cizmele sunt pentru anotimpul ce le-a creat, iarna de cristal...
    Restul e moft, capriciu, snobism si manipulare prin moda.
    O zi incaltata cu pinteni de zambet! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha - ma gandeam sa ies azi in sandale, dar cum am renuntat la una din destinatii am schimbat si tinuta ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. pescarus dar sunt atat de multe femei cu cizme, de nici mie nu imi vine sa cred..ca de ceva saptamani tot ma minunez :)

    si eu m-as fi incaltat azi in sandale, sincer..mi s-a parut foarte cald, numai ca voi ajunge tarziu acasa azi..si seara se lasa racoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. te iei de ciocatele mele :)), in fine la mine sunt pe glezna nu lungi, eu recunosc, insa la mine in birou e atat de frig, nu stiu din ce cauza , ca afara stau in tricou, dar aici fara sacou nu rezist...insa eu ma bag si la sandale iarna, dar am conditie sa fiu prin Maldive sau ceva in gen :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai mai Crys ca nu ma iau de ciocatele tale, eu zic de cizmele de piele lungi pana la genunchi :) O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. am scris si eu despre aceasta moda...a cizmelor...cizmele din panza,crosetate...mi s-a intamplat sa vad o vecina,proaspat intoarsa dintr-o calatorie din Italia,afara fiindl aproape 40 de grade Celsius sa poarte cizme de piele...eh...noi suntem anormali...cum sa nu purtam cizme vara?...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai cred ca avem o problema :) La un moment dat cand vezi cate ciudatenii sunt in jur, te gandesti ca tu esti anormal..nu ceilalti :D

    RăspundețiȘtergere