Pagini

luni, 5 octombrie 2009

Inapoi..la ale mele

Gata, s-a terminat minivacanta si am revenit in Bucurestiul meu drag. Ar fi trebuit sa-mi "incarc bateriile"? Ar fi trebuit sa vin mai bine decat am plecat? Teoretic cica asa ar fi trebuit sa se intample, practic e pe dos.

Am o stare destul de proasta, mi s-a luat de mai tot si nu am chef sa fac nimic. Am avut, si cred ca mai am, prea multa speranta asupra unor lucruri imposibile..prea multe vise..prea multe asteptari, prea multe dezamagiri, prea multa atentie din partea unor persoane care nu ar trebui sa-si manifeste interesul asupra mea..prea mult pentru mine.
Privesc pe cer si vad cum soarele ne incalzeste cu ale sale raze, dar eu parca sunt de piatra. Nu ma pot bucura de mai nimic..ce vreau eu este imposibil si pentru asta trebuie sa stau si sa privesc cum se desfasoara lucrurile fara a avea putere de a face nimic. Poate e bine, poate asa trebuie sa se intample..doar nimic nu e o intamplare..dar eu nu vreau sa accept. In schimb, trebuie sa dansez asa cum viata-mi canta, sa ma confrunt cu greutatile care mi le da si sa ascund tristetea din sufletul meu in fata celor din jur. M-am saturat de oameni care par de treaba si vor chipurile sa te ajute si apoi stau sa dezbata cu altii problema, mi s-a luat sa fac lucruri doar pentru ca trebuiesc facute si nu pentru ca ar avea un rezultat concludent sau care sa-mi aduca o satisfactie.

Insa cui ii pasa, cu sau fara pofta mea de viata, lucrurile se desfasoara fara oprire si fara ezitare, nu?

9 comentarii:

  1. Cred ca ai o perioada mai rea...probabil esti dezamagita de ceva...dar tot raul,in general,este spre bine.Incearca sa mai ignori pe ici pe colo,caci nu poti cara toate necazurile lumii in spatele tau...zambeste si poate ca maine vei avea o zi mai buna!
    Bine ai revenit!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine-ai revenit,draga mea!!!!! Mi-era dor sa ascult un suflet mai vesel azi...pt ca si eu sunt pe-aceeasi joasa frecventa,de ieri...
    Doamne,scrii exact ce-as fi spus si eu...Macar tu sa fi fost altfel...Imi pare asa de rau ca trebuie sa treci si tu prin toate astea...Acum resimt totul de 2 ori mai dureros!...
    Ce sa spun sa para mai potrivit si mai vesel?!?
    Te imbratisez cat pot eu de tare,poate te-ajuta la ceva! Sper!
    Oare cand vom deveni imuni la tradarile si rautatile din jur?? Neputinta ne tine pe loc,ne umileste...

    Sarutari fierbinti pe obrajori!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucrurile merg mai departe intr-adevar:)! Cred ca toamna ne intristeaza putin pe toti si ne face sa ne punem niste intrebari in general fara raspunsuri. Totul tine de tine insa, sa te aduni si sa cauti soarele mai departe. Bine ai revenit:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa cum te simti acum nu ai nevoie de sfaturi sau de raspunsuri la intrebari. Raspunsurile le vei avea in inima ta la un moment binecuvantat. O imbratisare calda cu adieri de briza. Si un zambet din adancul sufletului...asa ca al Cabiriei din finalul filmului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana-Maria in mare parte asa este, dar speram sa treaca. Multumesc. O zi frumoasa si tie!

    Buna minunatie de sufletel.Imi pare rau sa aud ca nici tu nu o duci grozav,nu avem ce face..trebuie sa mergem inainte. Legat de intrebarea ta draga mea, nu cred ca vom putea deveni imuni la tradarile si rautatilor din jur..cred ca trebuie sa-ti fie si felul de asa natura incat sa-ti pese mai putin de ce se intampla in jurul tau.
    Multe sarutari scumpa, si o zi minunata!

    DoarEu Multumesc mult, la fel si pentru tine :)

    Alboosh Multumesc tare mult, o sa incerc sa ma adun si sa revim la "normalitate" :) Numai bine!

    Dana esti o draguta, multumesc tare mult pentru cuvintele frumoase! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. eHHH DIN PACATE TOTI AVEM MOMENTE D'ASTEA ...
    DAR DIN FERICIRE trec !!!!
    ASA CA ... FII BARBATA SI ASTEAPTA SA VINA VREMURI MAI ...PLACUTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pansy,ai fost asa de dulce cu chestia "fii barbata"!!! Mi-ai amintit de "Zoe,fii barbata!" si mi-ai adus senin in suflet cu ideea ta... Ce bine-ar fi sa putem fi asa!!!! Am fi mai la adapost de multe...Imi plac gandurile nastrusnice cu care vii pe-aici! Esti faina tare!!!
    Pupici!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  8. Toti avem perioade nasoale,asa cum le mai numim noi...insa cred ca important este sa stim sa trecem peste ele...viata e grea...insa putem sa o facem mai frumoasa...eu incerc sa ma bucur de orice lucru,oricat de banal...stiu...pare aiurea si o sa crezi ca sunt o ciudata,dar functioneaza...daca te bucuri ca e soare afara,ca ploua,ca vezi o frunza verde,ca o alta frunza se ofileste si cade...o sa te simti mai bine...

    RăspundețiȘtergere