Pagini

vineri, 23 octombrie 2009

Nu lasati lucrurile pentru ultimul moment

Ca eu asa am facut, si acum regret.

Trebuia sa trimit o cerere de mult timp, dar am lasat-o pentru ultima zi..cu toate ca de obicei nu fac asa ceva, nu stiu ce am patit de data asta. Cert este ca acum regret, am nevoie de adresa de mail respectiva unde trebuia sa trimit cererea si site-ul nu functioneaza, deci nu stiu unde sa trimit cererea si nu pot face asta pana nu va functiona din nou site-ul.

Zilele trecute a functionat, dar nu aveam chef s-o trimit..am zis ca o las pentru azi, mi-am pus chiar si reminder sa nu risc sa uit de ea si sa n-o trimit. De bine ce am lasat pentru azi, acum uite ce surpriza placuta. Mi-am facut-o cu mana, trebuie sa recunosc..dar cu certitudine nu se va repede povestea.

Asa ca aveti grija, nu faceti ca mine..rezolvati toate treburile la timpul lor, nu a saptea zi dupa Scripturi, ca s-ar putea sa fie prea tarziu.

9 comentarii:

  1. Si mie mi s-a intamplat sa las lucrurile pentru ultimul moment sau ultima zi. Situatiile de genul acesta ne dau putin ritmul peste cap, ne prinde undeva la mijloc intre ciocan si nicovala. Dar "suntem tineri, ne descurcam noi" - asta imi spun mereu.

    RăspundețiȘtergere
  2. suntem oameni si gresim... important e sa nu facem de 2 ori aceasi greseala... pt ca atunci suntem tampiti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumim pentru sfat, dar, pentru că sfaturile sunt sortite nerespectării, parcă văd că îl voi uita şi îmi voi aminti de el După... Ăştia suntem noi, oamenii, greşim! Dar... cine ştie, poate aşa era "scris", să nu trimiţi tu mail-ul... (!!!) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Spre deosebire de tine, eu am o problemă... Mie nu-mi iese decât atunci... pe ultima sută... Nu ştiu, aşadar, dacă voi achessa sfatului tău. Dar eu sunt eu, restul...
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. ai rezolvat problema pana la urma?
    asta este important1!
    de repetat sigur nu se va mai repeta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine nu face la fel,iubita? Toti trecem prin asta,nu suntem mai grozavi...Tinem minte pana data viitoare cand...uitam iar si tot asa! Da,nu e bine dar la stresul asta...n-au cum sa iasa chiar toate bine!
    Bafta,draga mea!
    Pupici muuulti,multi de la...
    ...L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. ei ....nu au intratzilele in sac ...
    si miine mai e o zi asa ca ...
    ai timp !!!!
    nimeni nu e perfect !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gabriella din fericire, am rezolvat..a functionat pana la urma site-ul, dar pe seara. A fost invatatura de minte :) Multumesc

    RăspundețiȘtergere