Pagini

duminică, 18 octombrie 2009

A venit caldura

In sfarsit s-au gandit sa dea drumul la caldura..bine, nu zic ca noptile trecute am facut frigul pentru ca m-am camuflat cu multe haine..dar e mai bine cand simti ca aerul din incapere este cald, nu-i asa?

Am auzit multe persoane care se plang ca este foarte frig in casa (inclusiv saracu Marius Ola..care sper totusi sa fi rezolvat aceasta problema), dar unii dintre el (aici vorbesc de persoane din Bucuresti) prefera sa stea asa ca sa plateasca mai putin la intretinere. Nu stiu daca e chiar bine, ca apoi racesti si banii ii dai pe pastile, la medic..dar fiecare face cum vrea, nu-i asa? Urat este ca in continuare se anunta temperaturi scazute..deci frigul va da batai de cap multor oameni.

Va doresc sa aveti zile pline de caldura si bucurii!

7 comentarii:

  1. IHHHH ....
    nici mie nu-mi place frigul ...
    Sper ca v-au dat drumul la caldura ...la toti ...
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eiii,toamna tarzie,lumina de-afara are intensitati tot mai reduse,rece pana spre friiig dar...cald in casa si-n suflet! Nu-i bine?! E tare,tare bine asa! Si daca mai gasesti si-un sufletel bun(macar o pisicuta),o carticica frumusica si-un strop de liniste-mprejur...asta e cum nu se poate mai bine!!
    Duminica de vis,sufletel drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca nu am avut norocul sa dea drumul la caldura. :(

    RăspundețiȘtergere
  4. veniti la mine ca va dau eu caldura, sa vedeti si voi ce bine e :)
    O duminica minunata va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine a venit si a fost oprita din motiv de tevi sparte :| vineri incepuse sa-mi ploua din plafon. acum e inca ud si tot n-am caldura

    RăspundețiȘtergere