Pagini

luni, 16 noiembrie 2009

"Astept" alegerile

Daca m-a mancat undeva, trebuie sa ma scarpin acum. Am decis sa particip la organizarea alegerilor ce vor avea weekend-ul viitor si nu stiu daca a fost chiar o idee buna. Acum tot ce-mi doresc este sa termin la o ora rezonabila incat sa-mi pot desfasura si activitatile stabilite pentru ziua de luni.

Voiam sa va intreb daca voi ati participat vreodata, ati fost membrii in comisiile de la sectiile de votare, sau presedinti? Daca da, va rog spuneti-mi si mie cateva pareri/recomandari.

6 comentarii:

  1. O să mergi direct la lucru, asta dacă esti printre presedinti sau vice. Dacă nu vrei apuca ceva ore de somn vreo 3-4
    Nu as fi vrut să te dezamăgesc
    poate ai noroc
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Marius nu merg direct la lucru, ca mi-am luat liber :D, dupa-amiaza se anunta "treburi serioase"..la alea sper sa ajung :) Multumesc pentru parere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius Ola are dreptate. Nu te astepta sa termini repede. Chiar daca votul se termina la 9 seara, trebuie sa ramai pana se incheie toate de rezolvat. Si e multa hartogaraie si birocratie. Ca la romani. Si asta poate dura.

    Recomandari? Sa stai in banca ta, sa faci ce ti se spune si mai ales ca nu comentezi ceva de vreun partid, candidat. :)) Dar asta cred ca era logic.

    RăspundețiȘtergere
  4. copiiiiubirii ma astept sa stau mult,acum ramane de vazut cat de mult :)Legat de comentarii pe teme politice, nu o sa ma bag..si nici nu prea imi plac in general.
    O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. M-am tinut intotdeauna departe de treburile astea. Tu cum ai ajuns pe-acolo?! Chiar m-ai facut curioasa,sa stii! Esti in mijlocul multor evenimente...Ai fost cumva si la spectacolul Sandrei? Am auzit ca a fost o deceptie...O adoram pe Sandra!

    Pup fata tot mai interesanta!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e mare lucru Anne...stiu cam cum se desfasoara lucrurile pentru ca tata a fost prin multe comisii de gen, avand multa treaba cu politica de-a lungul timpului...trebuie sa fii atenta putin mai mult si sa explici cat mai bine posibil oamenilor ce au de facut...in rest, totul ar trebui sa mearga floare la ureche...probabil in turul 2 o sa particip si eu;))...mult succes:)

    RăspundețiȘtergere