Pagini

duminică, 15 noiembrie 2009

District 9

Tocmai am terminat de vizionat un film, un super film..este cel mentionat in titlul acestui post, District 9. As fi vrut sa nu se termine asa, dar alta varianta decat sa asteptam continuarea, nu exista.

4 comentarii:

  1. Nu ştiu de ce, dar eu nu am resuşit să mă uit la el. După vreo 20 de minute de chin m-am decis că nu am răbdarea să mă uit până la capăt. Chiar nu ştiu de ce. Poate prea multă reclamă:)

    RăspundețiȘtergere
  2. incepe interesant de cand incepe transformarea aluia..nu dau nume si nu vorbesc concret pentru a nu strica farmecul, am zis doar ideea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Il descarcasem la recomandarea lui Matei (Boogie Man). Nu am reusit sa-l vad, l-am catalogat ca fiind neinteresat.
    Un SF care mi-a placut a fost "Knowing".

    RăspundețiȘtergere
  4. Terra,"Knowing" se incadreaza in alt tip de SF,nicidecum la categoria lui "District 9".
    Primul e o realitate inconjuratoare,fara carcalaci si alte chestii extraterestre,pe cand al doilea se refera la natii venite din spatiul infinit....e o diferenta.:))Incearca sa il vezi pana la capat,ai rabdare,chiar merita!Poti trage niste concluzii si ai sa vezi ca am dreptate.

    Anne,mie una mi-a placut "District 9".Pune in evidenta caracterul homo sapiens , a scos la iveala spiritul de turma si uraciunea sufleteasca umana....astia suntem.Abia cand ajungem in situatia celui ce sufera,noi ,ca oameni,incepem sa gandim logic....pana atunci,da-i inaite ca merge...si sa plece naibii de aici cei ce nu-s ca noi...nu-i asa?urla rasismul in oameni!

    RăspundețiȘtergere