Pagini

miercuri, 4 noiembrie 2009

Serviciile Postei Romane

Am avut vointa prea mare de a-mi cumpara o carte recomandata de Pansydra, ce a aparut in trecut la Jurnalul National si pe care am vazut de milioane de ori si la chioscurile de ziare si in Diverta sau in alte supermarket-uri/hypermarket-uri, dar care la momentul respectiv nu mi-au starnit interes.

Acum dupa ce am aflat ca merita citita acea carte, m-am gandit s-o cumpar si eu, dar ia-o de unde nu-i..am facut ceva plimbari prin Diverta unde stiam sigur ca o voi gasi ,vazand-o de foarte multe ori pe acolo, dar surpriza..nu mai era. Asa ca am fost nevoita sa fac comanda la editura Curtea Veche.

Toate bune si frumoase, am primit raspuns de la cei de la distributie, cartea exista pe stoc si imi va fi expediata. Intreb si eu de curiozitate in cat timp imi va fi livrata si imi spune ca in 3-4 zile daca aleg varianta ramburs prin Posta Romana, alta varianta ar mai fi fost s-o ridic de la ei de la sediu din sectorul 1, insa programul lor nu imi era accesibil asa ca a trebuit sa aleg sa apelez la serviciile Postei Romane.

E drept ca eu stau mai prost la capitolul rabdare, dar mi se pare exagerat de mult timpul de expediere. Cum va explicati ca un pachet face 3-4 zile pana la destinatie, avand in vedere ca e trimis din sectorul 1 catre sectorul 3..adica in Bucuresti, nicidecum in capatul tarii. Daca l-as primi din SUA sau orice alta tara as intelege ca e drumul lung si e normal...

D-aia de multe ori alegem servicii mai scumpe stiind ca avem parte de rapiditate si siguranta in trimiterea unor pachete.. As fi ales si eu acum, dar nu se putea..nu era accesibila alta varianta inafara de plata ramburs prin Posta Romana...

4 comentarii:

  1. Tu ai dreptate! Cred ca sunt de-o leneee...sora cu lehamitea. Cred ca si la mine a fost totusi o "intamplare fericita" atunci,nu?! Am avut noroc!
    Pupici uzi de ploaie!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Plata ramburs se poate face la orice curierat dar se pare ca in stilul tipic romanesc nu ni se ofera variante si suntem obligati sa ingrasam un sistem comunist in care la posta romana nu iti primeste coletul daca nu e legat cu sfoara si alte aberatii de pe vremea lui bunica ;).

    RăspundețiȘtergere
  3. Da chiar scumpa, la tine a ajuns mult mai repede..si era si weekend-ul la mijloc..la mine dureaza o vesnicie, dar si cand ajungee.. (Nu am timp s-o citesc :)) )
    Pupici multi!

    Bine zici Adrian Dar stii de ce te conditioneaza sa-l legi cu sfoara si prostii? Iti zic eu, din doua motive: pt ca romanul il pune in cutie si pune un pic de lipici care nu tine, iar apoi..la cum arunca ei pachetele/coletele alea, nu vor sa-si asume raspunderea pentru ca ajung la destinatie sub o alta forma decat ceva initiala :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :))))))))))))))))))
    crezi? oricum nu isi asuma nimeni nici o raspundere in romania, doar nu o sa fie ei cei mai prevazatori?

    RăspundețiȘtergere