Pagini

miercuri, 11 noiembrie 2009

Simptome gripa sezoniera vs gripa porcina


Sursa: EVZ

7 comentarii:

  1. Să înţleg aşadar că gripa sezonieră e una slabă şi seamănă cu o mică gută în comparaţie cu gripa porcină. Foarte tare. Nici gripa nu mai e ce a fost. Sezonul ăsta. Din câte ştiu eu, şi m+am cam învârtit de mic copil prin lumea medicală, mama fiind asistentă, simtomele gripei sunt cele explicat la gripa porcină. La naiba, chiar am stat la un moment dat în pat vreo 2 zile, din cauza unei gripe. Mi se pare că EVZ ar trebui să se informeze ceva mai bine. u de alta, dar, diferenţa dintre cele două se face prin analize mai temeinice:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că aceste date sunt eronate. La Braşov, cei de la DSP spun tocmai că gripa nouă înseamnă să nu facă febră mai mare de 37,5 - 38. Plus secretii nazale apoase, tuse seacă. Undeva in poza ataşată ceva nu e bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. posibil sa fie eronate, va dati seama ca eu nu bag mana in foc..era doar o informatie preluata, insa eu stiam ca tusea seaca, secretiile nazale apoase chiar sunt semne ale gripei porcine..insa la fel, sunt informatii tot de pe net citite, din alte surse evident :)

    Eu va doresc multa sanatate, sa nu fiti gripati sub nicio forma!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca cei de la EVZ ar trebui sa se informeze mai bine!!De fiecare data cand ma gripam prezentam simpotmele din partea dreapta!!Asta inseamna ca aveam gripa porcina??Nu stiu cine a scris acel articol dar ar trebui sa isi faca mai bine temele inainte sa informeze publicul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mika Mika, nu te supara :) Isi cauta si ei cu ce sa umple spatiul gol..trist e ca induce populatia in eroare, asta e drept

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt inverate. In stanga trebuia sa fie gripa noua :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Si putin eronate, in gripa noua: ai febra de maxim 38,2, rinoree si tuse seaca.

    RăspundețiȘtergere