Pagini

marți, 1 decembrie 2009

Carduri de credit

  • Cardul Euroline, emis de EFG Retail Services are o dobândă de 33,5%, comisionul de administrare este 0 lei, o perioadă de graţie de 50 de zile şi DAE de 41,4%.
În ciuda dobânzilor mari, compania emitentă îşi atrage clienţii prin bonusuri şi concursuri promoţionale, dar mai ales prin posibilitatea de a cumpăra în rate, fără dobândă, de la peste 150 de comercianţi şi peste 450 de locaţii comerciale.

De asemenea, comisionul de retragere a numerarului de la ATM-urile Bancpost este de 2,5%, minim 9 lei, iar limita zilnică de retragere este de 400 lei.

Limită de credit de 5.000 de euro
  • MasterCard Forte, emis de Banca Transilvania, are o rată a dobânzii de 28%, o taxă anuală de administrare de 25 lei, o perioadă de graţie de 55 de zile şi DAE 34,7%.
Cardul, cu utilizare internaţională, are o linie de credit de 5.000 euro, iar utilizatorii au posibilitatea de plăti plăti facturile de utilităţi direct de la bancomat, fără comision, pentru unele servicii, precum telefonie mobilă, energie electrică sau Internet.
  • Raiffeisen Card Standard, emis de Raiffeisen Bank, are o rată a dobânzii de 28,% comision
    de 40 lei/an, o perioadă de graţie de 56 zile şi DAE 34,5%.
  • Citi Card Visa Clasic, emis de Citibank, cu o dobândă 27,99%, comision anual de 40 lei, care se aplică din al doilea an, 54 zile de graţie, şi DAE 34,4%.

Banca precizează încă că solicitanţii trebuie să aibă domiciliul şi locul de muncă în România, dar pot fi şi cetăţeni străini, cu rezidenţa în ţara noastră.

Venit minim

Venitul minim net lunar necesar pentru emiterea acestui card este de 1.000 de lei pentru salariaţi şi pensionari şi 1.500 de lei pentru liber profesionişti şi întreprinzători privaţi.
  • Card Avantaj MasterCard sau Visa Classic, emise de Credit Europe Bank au, fiecare, dobânzi de 28% comision anual de administrare de 35 lei/an, o perioadă de graţie de 45 de zile şi DAE de 34,2%.
Utilizatorii acestor carduri au posibilitatea de a plăti în rate produseleachiziţionate din reţeaua magazinelor partenere Credit Europe Bank.

De asemenea, deţinătorilor acestor cărţi de credit li se oferă un bonus de 0,3%, pentru orice tip de tranzacţie efectuată în România sau în străinătate, atât tranzacţie comercială cât şi retragere de numerar de la ATM .
Sursa: EVZ


Nu detin carduri de credit, pana acum nu am fost niciodata interesata sa-mi deschid un astfel de card..astfel nu va pot spune cu certitudine daca acest top este real. Avand in vedere ca multe topuri sunt realizate, dupa anumite interese, totul este posibil..dar macar ca idee, e bine de stiut la ce costuri se ridica astfel de produse.

Un comentariu:

  1. Poate îmi dispar şi mie bani ca şi lui Badea. Şi la cum chesluiesc eu banii, numai card de credit mi-ar lipsi:))

    RăspundețiȘtergere