Pagini

marți, 1 decembrie 2009

Targuri cu ocazia sarbatorilor

Mos Nicolae este ajutat de 3 targuri dedicate umplerii botinelor:

- bijuterii, cristale si pietre semipretioase la Muzeul National de Geologie intre 3 si 6 decembrie.
- obiecte mestesugite de olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, tesatoare, cusatorese, impletitoare, pielari, rudari si iconari la Muzeul Taranului Roman, intre 4 si 6 decembrie. Intrare: 5 lei, 2 lei (pensionari), 1 leu (studenti, elevi).
- obiecte de artizanat la Ilovehandmade la Muzeul Bucurestiului, 4-6 decembrie, intre 10.00 si 17.00. Si cumparatorii au ocazia sa intre in tombola pentru 10 invitatii la patinoarul din Drumul Taberei.

La Sala Dalles se tine anual un targ ce a intrat in istoria populara, Targul Cadourilor de Craciun. Se deschide astazi, 30 noiembrie, si va intampina vizitatorii cu dulciuri, decoratiuni, jucarii, bijuterii dar si creatii handmade ale tinerilor artisti pana in ajunul Craciunului, intre 10.00 si 20.00. Intrarea este libera.

Institutul Cultural Francez organizeaza un Marche de Noel cu stil, adunand cativa designeri la un targ cu multe obiecte decorative, portelanuri, bijuterii si haine semnate de Rozalb de Mura, Kinga Varga si Ana Alexe. Targul este deschis intre 12 si 13 decembrie, intre 11.00 si 20.00, intrarea este libera.

In aceeasi nota, la Cafepedia din Piata Romana tot intre 12 si 13 decembrie se tine Boutique de fineturi, targ de cadouri chic si delicatese portugheze, spaniole si italiene. Intrarea la targ este 10 lei, iar primii 500 de vizitatori primesc cadou un cos de rachita si un card de reducere intre 3 si 15% la standurile cu bulina turcoaz.

C'arthe este ocupat incepand de la Sfantul Andrei pana in ajunul Craciunului cu 3 targuri tematice. Sala Palatului gazduieste incepand de pe 4 decembrie Festivalul darurilor de Craciun. Pasajul de la Universitate va fi luat cu asalt de pe 8 pana pe 10 decembrie de cadre ASID (Asociatia Studentilor la Istorie "Dacia") si un (alt) targ de obiecte handmade. Iar Palatul Copiilor se transforma intre 15 si 20 decembrie in Tara lu' Mos Craciun
Sursa: Metropotam


Pentru ca ne apropiem cu pasi marunti catre sarbatorile de iarna, s-au organizat multe evenimente pentru a putea alege cadourile potrivite persoanelor noastre dragi. Mi-ar placea si mie sa ajung la ele, dar probabil dupa ce va pleca Mos Nicolae ca pana atunci o sa fiu prinsa cu multe.

Sper ca voi sa puteti ajunge si sa cumparati tot ce considerati ca este mai bun pentru voi si pentru cei din jur!

2 comentarii:

  1. La Cafepedia trebuie sa fie superb! Boutique de fineturi suna foarte bine! Oare in ce-o consta asta?!
    Pupici iubitei mele fine!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  2. E bine de stiut. Mai ales ca va exista in continuare targul ala de cadouri de la Sala Dalles. Pentru ca anul asta de iepuras n-a mai fost. Si era si de iepuras, nu doar de Craciun, in fiecare an.

    RăspundețiȘtergere