Pagini

marți, 15 decembrie 2009

Cat mai trebuie sa astept?

Lucrurile in tara asta cred ca majoritatea se misca cu incetinitorul..asa ca probabil nu ar trebui sa ma mire, nimic..dar parca tot nu pot.

Nu e prima oara cand trebuie sa am rabdare "cu nemiluita" pentru a primi ceva ce mi se cuvine. Nu vorbesc de bani, bunuri sau altceva de genul, astept si eu doar niste rezultate la un examen. In curand se face o luna de cand am sustinut acel examen, si nicio veste pana acum..dar mai e timp, nu au intrat zilele in sac, nu?

Ma intreb ce dificultati pot aparea pentru a ingreuna procesul si a putea fi afisate niste rezultate dupa 10 ani. Nici macar corectarea lucrarilor nu cred ca a dat batai de cap, a fost un examen grila..deci ar fi trebuit sa mearga repede.
Si in facultate mai dura pana primeam un rezultat, dar niciodata atata timp.

Acum urmeaza un examen, infect, scris.Daca ma iau dupa ritmul in care au aparut notele la examenele anterioare si faptului ca urmeaza vacanta de iarna..probabil nota la acest examen ce va urma, o s-o primesc prin februarie cand e sesiunea de restante..daca nu ar fi trebuit sa terminam atunci, probabil s-ar mai fi lungit ceva vreme..dar nu au noroc de data asta.

Bine ar fi sa poti face rost de niste rabdare si intelegere, pentru a putea pricepe de ce se intampla toate in stilul asra si sa nu te mai intereseze de nimic.

Ati asteptat atat de mult, vreodata, pentru vreo nota?

7 comentarii:

  1. Cred că au fost fraudate examenele. Propun renumărarea absenţelor şi a examenelor nule:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred că am aşteptat chiar o lună, dar 2-3 săptămâni da. Este aiurea ce se întâmplă. Inclusiv faptul că eliberarea diplomei(licenţă, master) durează cel puţin un an.

    @Marius Ola: Tare =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pfff...ce sa mai zici...Domnul sa te ajute sa ai rabdare, calm si stapanire de sine, pentru ca va fi bine intr-un final:)...mult succes si toate cele bune iti doresc:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, da! Eu am asteptat mult mai mult de atat! Si anume din iunie (sesiunea de vara) pana in octombrie (anul universitar incepuse deja, iar noi nu aveam note la o anumita materie). ;)Deci, zambeste! Pentru altii a fost mai rau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Rabdare si tutun...glumesc, doar rabdare! :P

    RăspundețiȘtergere