Pagini

luni, 21 iunie 2010

Atentie ... ridicam masini

Venind seara de la munci (le "campului"), ne mai oprim la cateva cumparaturi ca sa facem burta mare..ca tot omul, evident. (sau ca unii dintre, sa nu se simta cineva jignit). Avand noroc sa merg ca si persoana ce sta in dreapta soferului..nu-mi fac chiar asa mari probleme cand vad ca trecem pe langa o masina care se ocupa cu ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar..dar totusi, parca doare cand te gandesti ca trebuie sa arunci cu banii aiurea, daca faci o miscare gresita, nu?

Eram in zona Unirii, langa Carrefour, in zona de acces in parcarea magazinului Unirii..acolo se realiza operatiunea de ridicare a masinilor lasate neregulamentar. Dupa ce am gasit o portita de a lasa masina, si ne intoarcem in zona cu pricina, gasim acolo un mic scandal. Posesorul unei masini, tocmai observa ca masina lui era pregatita pentru a fi ridicata..reactia fiind una foarte enervanta, evident. Incepe cearta cu persoana care manevra operatiunea, pentru a-i lasa jos masina..ca el a fost plecat 5 minute si nu se poate sa ii ridice autoturismul..nu au dreptul sa faca asta.

Sa fie chiar asa? Conteaza durata in care ai lasat o masina parcata intr-o zona in care vezi clar semnul de "parcare interzisa"? Sau ar trebui sa intelegem acest compartament, daca privim din perspectiva ca parcarea magazinului Unirea costa..iar in zona din apropierea Carrefour-ului, parcarea este gratuita, deci ignoram semnele de circulatie pentru ca ne intoarcem repede, nu lipsim mult.

Un comentariu:

  1. In caz ca ati uitat cumva,traim pe-aici...prin Romania! Asa intelegem noi ca trebuie sa ne facem loc,fie ca e voie sau nu si cine ce-are cu noi?! Hm?!

    L'Automne

    RăspundețiȘtergere