Pagini

sâmbătă, 19 iunie 2010

Ce ciudat..

Mi se pare atat de greu sa ma adun si a scrie, a trecut jumatate de an..dar parca a trecut o viata intreaga si nu am facut nimic. Toate trec..totul este efemer..nu-i asa?

Incerc sa ma gandesc ce am facut interesant in aceasta perioada, daca a meritat sa renunt pentru un timp la prezenta mea in blogosfera..si cred ca nu..nu am facut mai nimic, sau cel putin..nimic de ce mi-ar fi putut aduce macar buna-dispozitie (nu zic fericire, ca poate e ceva relativ). Singurul lucru bun cred ca a fost finalizarea studiilor..adio scoala, pentru moment cel putin..in rest..aceeasi rutina de care poate ne lovim multi..sau poate or mai fi si altele, dar in acest moment nu-mi amintesc.

Sper ca voi sunteti bine si nu a-ti lasat timpul sa treaca pe langa voi, fara folos..ce s-a dus, cu siguranta nu va mai reveni..nu in aceeasi forma, nu in aceleasi circumstante. Stiti vorba aia, prinde-ti orice sansa care vi se iveste, ca daca nu..o va primi altcineva si inapoi nu va mai veni.

13 comentarii:

  1. Bine ai revenit, Anne! Se pare ca vara aduce ganduri bune pentru blogosfera si ne face mai activi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine v-am regasit Cora, multumesc pentru vizita!
    Intr-adevar, asa este :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit draga Anne! Te asteptam sa petreci fie si virtual vara aceasta alaturi de noi si sa ne pui in tema cu multe noutati asa cum stii cel mai bine.
    Doar ganduri bune!
    Darry.anna

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc Darry, cu siguranta de acum voi sta mai mult printre voi..incercand sa impart cu voi din ideile ce-mi "fug" prin cap.
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit:)...chiar ma gandeam cand vom mai da de tine:)...momentan n-o sa am timpul necesar sa mai impartasim pareri despre articole, ca sunt pe langa examene, dar iti urez mult succes si felicitari pentru finalizarea studiilor, si sper sa trec mai des pe aici:)
    P.S.:Poti sa ma ajuti si pe mine cu o informatie ? Stii cumva cate grile pe fiecare materie sunt la admiterea de la ASE - Administrarea afacerilor(cu predare in limbi straine) ?...e foarte greu de gasit, iar pe site nu spune numarul concret de grile al fiecarei materii. Multumesc anticipat:)...o zi frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine v-am gasit Rapp, nu stiu daca ma crezi..dar chiar ma intrebam ce mai faci..cum a fost cu bacu :) Cu siguranta a fost bine, nu-mi fac griji..iti tin pumnii stransi si pentru admiterea in ASE.
    Legat de asta, sincer nu-mi mai amintesc ponderea si nici numarul grilelor..au trecut multi ani de cand am dat :( Imi pare rau..daca voi reusi sa aflu cumva, te tin la curent.
    Inca o data multa bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai...bacul incepe de luni:D...multumesc de incurajari:)...nu-i nimic:)...o seara frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  8. aoleu..ce dudita sunt :D Traiesc in alta lume, eu credeam ca s-a terminat cu bacu, dar de fapt daca ma gandeam putin..era logic, d-abia s-a terminat scoala (parca asta asa e :D). Scuze Rapp, si bafta multa oricum la toate! Iti tin pumnii stransi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Timpul oricum trece pe langa noi,cu si fara voia noastra,cu folos sau fara. Folosul asta...depinde de tot,de oameni,de situatii,de moment. Ceea ce credem noi ca e de folos s-ar putea interpreta altfel si-aici intervine relativul,n-avem ce face. Important e sa.. nu stiu,poate sa incercam sa nu ranim pe altii in incrancenarea noastra de-a face totul sa ne fie bine.
    Stii ce?! Uite ca si eu tot senzatia ca s-a terminat Bacu' o aveam! Si eram absolut convinsa,stiam si de niste probe ca s-ar fi dat...Ma si miram ca anu' asta nu s-a mai facut atata tam-tam in perioada examenelor,atata tacereeeeee..

    Pup fata mea draga!
    L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  10. Eiii.....poate aveai nevoie de ....liniste ....
    un pic de pauza ....
    este obositor sa tot "alergi" de pe un site pe altul ...
    sa citesti si sa tot citesti ....sa comentezi ....sa scrii ...parerea ta ....
    trebuie sa ne mai deconectam de la internet ...
    si sa traim ...
    Pupici!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia te uita cine e aici! Scarlett O'Hara?! Ma tot intrebam:cine sa fie,cine oare?! Si cand colo...surprizaaaaa!!!!!! E Pansy,draga noastra Pansy! Ma bucur din suflet s-o regasesc aici,am recunoscut-o dupa fotografie!
    Si eu iti spun bun venit,draguta noastra ghidusha si talentata!!!

    Te pupam cu drag!
    Anne & L'Automne

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru comment-uri fetelor, sunteti niste dragute.
    Pansy tu ai dreptate, dar nu pot..oricat de obosita sunt, mi-a intrat in sange..nu mai pot scapa de boala grea a internetului..mai ales ca ziua la munca, nu sunt decat robot si nu pot citi/scrie nimic altceva decat in interes de serviciu.

    Pupici multi si voua dragele mele L'automne si Pansy (Scarlett O'Hara)!

    RăspundețiȘtergere