Pagini

miercuri, 21 noiembrie 2012

Am reusit!

In sfarsit, am reusit sa-mi recuperez parola pentru a ma loga pe blog.
Se potriveste de minune vorba, ca daca vrei ceva cu adevarat, se poate..vei reusi..asa mi s-a intamplat mie.
Imi era dor de acea perioada petrecuta in blogosfera..de cand am cunoscut multe persoane cu suflet mare, cu care am mai vorbit si ulterior..de la care am primit informatii noi, si le-am simtit aproape.

Este ceva mic, pare banal daca te gandesti..ce mare chestie am facut, am reusit sa imi amintesc adrese de mail pe care nu le foloseam decat pentru blog si pe care le-am incurcat cu cele curente, si acum imi pot relua activatatea? Ei si..? Pentru mine este chiar o bucurie..pot incheia aceasta seara cu mai mult entuziasm..va veni o noua zi in care sper sa am mai mult timp.. sa revin si la activitatile mele din trecut.

Uneori se zice ca nu e bine sa privesti in trecut, ci sa mergi inainte invatand din experienta anterioara..dar acum, in cazul acesta..e foarte bine sa privesti inapoi..vreau sa dau timpul inapoi (daca as putea) si sa fim iar in 2009, an in care eram zilnic pe aici.

Voi a-ti avut vreo bucurie mica, asa cum am avut eu?
Credeti ca e bine sa privesti inapoi indiferent de situatie?

P.S. Bine v-am regasit! I'm back!

2 comentarii:

  1. Bine ai venit inapoi draga Anne!
    Trecutul e trecut, nu mai poti schimba nimic, dar aruncand din cand in cand o privire inapoi, invatam sa ne detasam de greselile din trecut si sa le evitam pe viitor.
    Ca doar vorba aia, din greseli invatam!

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este..frumos spus!Multumesc Smaranda

    RăspundețiȘtergere